Bir araba dolusu çanta ve ayakkabı Marmara Forum’dan


 
İstanbul Shopping Fest kapsamında 9-29 Haziran tarihleri arasında Marmara Forum’dan alışveriş yapma zamanı… Festival boyunca aynı gün içinde 50 TL alışveriş yaparak yarışmaya katılan tüm ziyaretçiler Marmara Forum’daki ayakkabı ve çanta mağazalarından 3000 TL’lik hediye çeki kazanacak.

Birbirinden renkli etkinlik ve kampanyalarla alışverişi eğlenceli hale getiren Marmara Forum, bu yıl da festivalin en gözde mekânlarından biri olacak.
Marmara Forum; 9 – 29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamı için hazırladığı farklı bir kampanya ile ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatıyor. Aynı gün içerisinde toplam 50TL’lik alışveriş fişi ile kampanya noktasına gelen ziyaretçiler dijital kioskta sorulan soruları yanıtlayarak yarışmaya katılacaklar. En kısa sürede soruları doğru yanıtlayan 3 katılımcı 3 haftanın sonunda çanta ve ayakkabı mağazalarından 3000 TL değerinde hediye çeki kazanacak.

Kampanya Katılım Koşulları
Kampanya, 9 - 29 Haziran 2012 tarihleri arasında geçerlidir. 9 - 29 Haziran 2012 tarihleri arasında aynı gün içinde toplamda 50 TL’lik alışveriş fişi ile kampanya noktasına giden ziyaretçiler dijital kioskta sorulan soruları yanıtlayarak yarışmaya katılabilecekler. Bu kampanya MPİ izin kapsamı dışındadır. En kısa sürede soruları doğru yanıtlayan 3 katılımcı 3 haftanın sonunda çanta ve ayakkabı mağazalarından 3000 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Bir kişi günde en fazla 1 kere katılabilir. Katılımcılar, kimliklerini kampanya noktasında ibraz ederek ve fiş/faturalarının orjinallerini göstererek kampanyadan yararlanabilecekler. Hediye çeki nakit para ile değiştirilemez. Hediye çekleri anlaşmalı ayakkabı ve çanta mağazaları dışında geçerli değildir. Toplu ve şirket adına yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Kampanya standı 29 Haziran 2012 tarihine kadar her gün 21.30’da kapanmaktadır. 21.30’dan sonra fişleri ile gelen ziyaretçiler ertesi gün katılabilecekler. Hediye çeklerinin son kullanım tarihi 31.12.2012’dir. Marmara Forum mağaza çalışanları kampanyadan yararlanamaz. 18 yaş altı katılımcılar kampanyadan yararlanamaz. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi www.marmara-forum.com.tr adresinden veya kampanya noktasından alınabilir.  Kazanan kişiler, 30 Haziran 2012 tarihinde www.marmara-forum.com.tr adresinden ve Facebook sayfasından duyurulacak olup kazanan kişilere ayrıca mail atılacaktır.

0 yorum: