Gençler şıklık sınavından geçerek mezun oluyor







Tüm sınavlarını verip okulu bitirme heyecanı yaşayan gençlerin önünde şimdi tek bir hedef var; o da mezuniyet partisinden de tam not almak! Kırmızı halı zarafetini üstünde taşımak isteyen genç hanımları, saten, şifon ve işlemeli parçalardan oluşan abiye koleksiyonuyla buluşturan bonprix, unutulmaz bir partiyi garantiliyor. Tek omuz modeller hala partilerin en dikkat çekici stillerinden biri olarak bonprix koleksiyonunda kendine yer bulurken, volanlarla hareket kazanan modeller ile dantel ve transparan detaylarla stil kazanan modeller farklılığa gönderme yapıyor.
bonprix'nin farklı renk ve stillerdeki yüksek topuklu ayakkabı koleksiyonu ise mükemmel bir şıklığın tamamlayıcısı oluyor. Dore yansımalar, gösterişli satenler, fuşya ve pembeler mezuniyet sezonunun hit renkleri olarak bonprix ayakkabı koleksiyonunu zenginleştiriyor.

bonprix’nin gece elbiselerine 39.99 TL ila 119.99 TL arasında değişen fiyatlarla, abiye ayakkabı koleksiyonuna ise 49.99 TL ila 119.99 TL arasında değişen fiyatlarla sadece bonprix.com.tr adresinden ulaşılıyor.

0 yorum: