MAGICFORM Gelin Koleksiyonu







MAGICFORM 2012 İlkbahar/Yaz Gelin Koleksiyonunu, kendi değerini bilen gelin adaylarına ithaf etti
MAGICFORM, 2012 İlkbahar/Yaz Gelin Koleksiyonunu, kendi değerini ve vücut yapısını bilen gelin adaylarına ithaf etti. Her gelin adayı, hayallerini süsleyen gelinliğinin içinde mükemmel görünmek ve hayranlık
uyandırmak ister. MAGICFORM bu duygunun bilinci ile, her beden tipine, stiline ve gelinlik çizgisine uygun birbirinden farklı iç çamaşır tasarımlarına imza attı.

Bustiyer ve sutyen serisinde yer alan tasarımlar, ağırlıklı olarak ekru renk ile hayat bulurken, büyük ve küçük göğüslü gelin adayları için hazırlanan takımlar, gelinlikleri bir kat daha hoş göstermek için dizayn edildi. 
 
Straplez olmasına rağmen, yüksek teknolojinin tasarımla buluşmasının en güzel örneklerinden biri olan ve büyük bedene kadar hazırlanan sutyen ve bustiyerler, özel yapıları sayesinde düğün sırasında gelinlerin rahatlıkla hareket etmesini sağlamak için birebir. 
Kadın vücuduna en yakın kumaş olan ipek ve saten ile hayat bulan gecelik ve pijama takımları, farklı boylardaki sabahlıklar ile kombine edilirken, tüy detaylı deri terlikler ise bu heyecanlı döneme şıklığın damgasını vuruyor.
Gelin Koleksiyonunda, sezonun sürprizi; Sadece size özel iç çamaşırınızı tasarlamak! Her gelin adayının hayalinde yer alan iç çamaşır takımlarını kendi stiline uygun olarak tasarlama zevkini yaşatmak için MAGICFORM, Nişantaşı mağazasında bu özel hizmeti de sunuyor.
MAGICFORM Gelin Koleksiyonunda yer alan iç giyim, gecelik ve pijama takımlarını, markanın Türkiye’de
200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon, Ataköy A
Plus ve Arena AVM’lerde bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş
sitesinde bulabilirsiniz.   



0 yorum: