MAKYAJDA BRONZ ÇAĞINA HAZIR MISINIZ?


 MAKYAJDA BRONZ ÇAĞINA HAZIR MISINIZ? 

Dünya kadınlarının tercihi renkli kozmetik devi Golden Rose, 2012 yaz sezonuna doğal bronzluk sağlayan ürünleriyle sımsıcak bir başlangıç yapıyor. Henüz güneşlenme imkanı bulamayan kadınların kurtarıcısı olacak Golden Rose Bronzlaştırıcı ürünleri ile gittiğiniz her yere ışıltınızı taşıyacaksınız.
Cildinizi gün boyu güneşin zararlı ışınlarından koruyan SPF 15 koruma faktörlü Bronzing Terra Powder, pürüzsüz ve ipeksi dokusu ile makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak. Yoğun formülü ile uzun süre kullanabileceğiniz bronz pudranızı, ister bronzer olarak, isterseniz allık olarak kullanabilecek, tazelemeye ihtiyaç duymadan gün boyu bronzluğunuzu kaybetmeyeceksiniz.
Golden Rose Bronzing Terra Powder fiyatı: 13.30 TL
Makyajda bronzluğun ön plana çıktığı yeni sezon trendlerinde, gözlerinizi ön plana çıkarmak için yumuşak ve sedefli yapıya sahip Golden Rose  Silky Touch Pearl 123 numaralı far en büyük yardımcınız olacak. İpeksi yapısı ile kolayca uygulanabilen Silky Touch Pearl Eyeshadow Far ile bakışlarınız daha önce hiç olmadığı kadar çekici olacak.
Golden Rose  Silky Touch Pearl Eyeshadow fiyatı: 9,50 TL
Bronz makyajınızı tamamlamak için, ağırlık hissi vermeyen ve kolayca sürülen Golden Rose Lipstick 75 numaralı çikolata rengini deneyebilirsiniz. Sezonun kıyafet modasında ön plana çıkan neon renklerinden sarı, turuncu ve yeşil ile kullanabileceğiniz doğal tonlardaki rujunuz, feminen olduğu kadar soft bir görünüme de kavuşmanızı sağlayacak.
Golden Rose Lipstick fiyatı: 10,90 TL

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum: