Baba olmak ayrıntılarda gizlidir







Dünya markaları ve tasarımcılarını bir araya getiren gimora.com, stil sahibi babalara özel hediye seçenekleri sunuyor. 17 Haziran Babalar Günü’ne zarafet katacak kol düğmeleri ve saatler, gimora.com’un ışıltılı dünyasında sizi bekliyor.
gimora.com, Babalar Günü’nde de yanınızda! Göz alıcı detaylarla dolu şıklığın yeni adresi gimora.com, 17 Haziran’ı özel kılacak hediyeliklerle babalara özel alternatifler sunuyor. Hem günlük hayatta, hem de iş yaşamında kullanılabilecek olan kol düğmeleri ve saatlerle ona, unutulmaz bir Babalar Günü yaşatacaksınız.
Babanızın zamanın ritmini yakalamasını sağlayacak saatler, eşsiz tasarıma sahip seçenekler arasında yer alıyor. Nixon ve TW STEEL markalı saat tasarımları, farklı tarzlara sahip babalar için geniş bir yelpazede sunuluyor. Yoğun çalışan, sporu seven veya hayatında renklere yer vermeyi seven babalar için ideal olan tasarımlar, gimora.com’un saat kategorisinde bulunuyor.
Babalar Günü’ne şıklık katacak bir diğer hediye seçeneği de; kol düğmeleri… Boga, Zargun, SUARE, Angelica’s, Bonadea, Fatma Nur Bayraktar, Kamalaya ve Nilüfer Çelikkol tasarımı kol düğmeleri, 17 Haziran Babalar Günü’nü daha da özel bir hale getirecek. gimora.com’da yer alan kol düğmeleri, özgün desenleri ve içeriğinde kullanılan malzemelerle farklı tarzlara uygun seçenekler sunuyor.
gimora.com, 17 Haziran’ı özel bir hediyeyle taçlandırarak, Babalar Günü’nü unutulmaz kılıyor.


0 yorum: