"Hediye vermenin en kolay yolu Hediyemo" ile biricik babanızı şımartın!



Türkiye ve Avrupa’da ilk, dünyada öncülerden olan, hediye vermenin
en kolay yolu hediyemo ile biricik babanızı şımartın! Babalar gününe geri sayım
başladı ve hediyenize bir türlü karar veremediyseniz hediyemo Babalar Günü
önerilerine tıklamanız yeterli! Siz oturduğunuz yerden en güzel hediyeyi seçin,
hediyeniz anında babanızın cep telefonuna, e-posta adresine veya facebook duvarına
ulaşsın!
Hediye vermenin en yeni, en kolay, ve en hızlı yolu hediyemo ile biricik babanızı mutlu etmek çok kolay! Anında ve kolayca hediye gönderebilmenizi, farklı hizmet ve lezzetler ısmarlayabilmenizi sağlayan hediyemo, hem hediyesini önceden almak isteyen planlı alışverişçileri hem de son dakikacıları bekliyor!
Özel şoförlü Limuzin’den ısmarlama kol düğmesine, golf oyunundan Asya masajına, kupadan madalyaya, shot
bardağından rengarenk okuma gözlüklerine, nefis bir pastadan makarona herşey hediyemo’da! Sektöründe lider markalar ve 1.000’e yakın hediye önerilerinden seçiminizi yaparak “hayatınızın en değerli erkeğinin” kalbini tam 12’den vurun!

Hediye vermenin en kolay yolu
Bütün özel günlerde veya sadece sevdiklerinize ”iyi ki varsın” demek istediğinizdeolduğu gibi Babalar Günü’nde de hediyemo yanınızda.
Hediyemo’nun getirdiği en önemli yenilik, satın alınan hediyenin alıcının anında veya istenilen tarih ve saatte cep telefonuna, e-posta adresine veya facebook duvarına gönderiliyor olması.
Alıcı, kendisine gelen hediye koduyla beraber, dilediği zaman ister ilgili markanın mağazasına uğrayıp hediyesini alabiliyor, ister çağrı merkezini arayıp veya web sitesine girip hediyesini adresine getirtebiliyor.
Hediyemo, hediye gönderirken yaşanan, son anda hatırlamak, kargo/kurye maliyeti, adres bilmemek gibi çeşitli zorluklara ve uzaktan evdeki çocuğunuza veya cüzdanını kaybetmiş arkadaşınıza yemek ısmarlamak gibi para erişimi olmayan yakınlarınıza acil ihtiyaç gönderebilmeniz için çözüm de oluyor.
Sektöründe lider markalar ve 1.000’e yakın hediye seçeneğiyle benzersiz bir hediye gönderme deneyimine hazırlanın!
hediyemo.com

Türkiye’nin yenilikçi hediye platformu

0 yorum: