Bi' Büyük Fest 2012


Gazino kültürünü, Türkiye’nin sofra ve eğlence kültürüyle özdeşleşen efsane markası Yeni Rakı ile açık havada leziz bir meze ve müzik festivali eşliğinde yaşayın!
#bibuyukfest

Bi’ Büyük Fest, 30 Haziran’da Kuruçeşme Arena’da

Turkcell Kuruçeşme Arena’da 30 Haziran 2012 Cumartesi günü gerçekleşecek olan “Bi’ Büyük Fest”te, Emel Sayın, Gökhan Tepe, Göksel ve Büyük Yeni Rakı Orkestrası sahne alacak. Cem Davran’ın sunuculuğunu yapacağı festivalde, katılımcıları İstanbul Boğazı’nın büyüleyen görüntüsü eşliğinde rakı, meze ve müzik ziyafeti bekliyor. Biletler Biletix’te.

Türkiye’nin sofra ve eğlence kültürüyle özdeşleşen efsane markası Yeni Rakı’nın lezzet ve müziği buluşturan etkinliği “Bi’ Büyük Fest”in üçüncüsü için geri sayım başladı.

30 Haziran Cumartesi günü kapıları 17:30’da açılacak festivalde Emel Sayın,  Gökhan Tepe ve Göksel hem bireysel hem ortak performanslarıyla, “Boğaz Manzaralı Gazino” deneyimini festival katılımcılarıyla birlikte yaşayacaklar. Bi’ Büyük Fest’i masalarda izleyecek olan katılımcılara Hilton’un özel menüsünden lezzetler sunulurken bistro alanından bilet alan katılımcılar için ise Türkiye’nin farklı yörelerine özgü yiyecek ve içeceklerin sunulduğu birçok lezzet durağı da yer alacak. Katılımcılar, sahne performanslarından önce çim alanda kendilerini bekleyen çeşitli aktivitelerle festivalin tadını çıkartabilecekler.

Eğlence kültürümüzün en önemli parçalarından Gazino kültürünü yeniden canlandıran Yeni Rakı, İstanbul Boğazı’nın benzersiz manzarası eşliğinde, açık havada rakı-meze-müzik ziyafeti yaşamak isteyen herkesi Bi’ Büyük Fest’e bekliyor.

Biletler Biletix’te! (Biletix satış linki)
Program:
17:30 Kapı açılışı / Çim alan aktiviteleri
19:30 Büyük Yeni Rakı Orkestrası
20:00 Masalara Yemek İkramı Başlangıcı
20:40 Göksel Konseri
21:35 Gökhan Tepe Konseri
22:35 Emel Sayın Konseri

*Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. Etkinlik girişinde kimlik kontrolü yapılacaktır.

0 yorum: