İlk Sutyenim MAGICFORM’dan




 İlk Sutyenim MAGICFORM’dan



MAGICFORM,  İlk Sutyenim serisinde kullandığı Gümüş İyonlar sayesinde,
hem anti-baketriyel hem de şık tasarımlar sunuyor.

Genç kızlığa adım atan minik prensesler için tasarlanan İlk Sutyenim Serisi, tüm hayatları boyunca sağlıklı bir göğüs yapısı ve gelişimi için en önemli ürünler arasında yer alıyor. Yumuşak kopça detayı ve anti-bakteriyel özellikli likralı koton kumaşlar ile tasarlanan serideki sutyen ve külotlar, farklı çizgi ve renkler ile hayat buldu.  

Binlerce yıldan beri bakteriyel zararların önlenmesi için kullanılan gümüş, günümüzde gümüş ile yapılan antimikrobiyal ve hijyenik apre sayesinde tekstil liflerinin üzerlerinde bakteri çoğalmasını engellemekte ve %100 hijyen sağlanmaktadır. Dünya modasını takip eden tasarımlarının yanısıra, sağlık ve hijyeni de ürünlerine yansıtan MAGICFORM, İlk Sutyenim serisi ile bu prensibini bir kez daha kanıtladı.

Markanın İlk Sutyenim Serisini,  Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi,  Kanyon, Ataköy A Plus ve Arena AVM’lerde bulunan MAGICFORM konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.  


0 yorum: