Şehirde safari rüzgarı


Şehirde safari rüzgarı
Rahatlığın adresi, dünyaca ünlü İngiliz ayakkabı markası Clarks, yaz koleksiyonu ile macerasever ayakkabı tutukunlarını safari dünyasına davet ediyor. Üstelik bu özel koleksiyona yüzde 20 indirimle sahip olabilirsiniz.  
Kadın, erkek ve çocuk ayakkabı modelleriyle dünya modasını Türkiye’ye taşıyan Clarks, yaz koleksiyonunda sunduğu safari şıklığı ile macerasever ayakkabı tutkunlarının vazgeçilmezi olacak. Koleksiyon, çölden esinlenilmiş tonlara sahip modern tasarımlı melez stiliyle şehirde safari keyfine yeni bir boyut kazandırıyor.

Bilekleri ortaya çıkaran detayları, zarif ve yumuşak tonlarla birleştiren Clarks,  düz veya dolgu topuk sandaletleriyle göz kamaştırıyor. Hem gündüz hem de gece giyebileceğiniz Clarks safari modelleri, etnik dokunuşlar ve minimalizmin sade kombinasyonuyla her durumunuza uyum sağlıyor. Açık parmaklar, delikli üst kısım, doğal sıkıştırılmış deri tabanlar, hatta dantel tarzı detaylara sahip cesur şehir sandaletleri, Clarks’ın yaz koleksiyonunda grafik bir stille bir araya geliyor. Saferi tutkunlarına özel bu koleksiyon yüzde 20 indirimle Clarks mağazalarında sizleri bekliyor.
 
1825’ten beri kullandığı benzersiz teknolojiler ve farklı tasarımlar ile fark yaratan Clarks, bu yaz da hem şık hem konforlu adımlar için gün boyu sizinle olmaya söz veriyor.  
Fiyat:
Sequin Sparkle ve Sequin Flash:  329TL
 www.clarks.com.tr
Palladium AVM, Anka Mall AVM, BuYaka AVM, AkBatı AVM ve seçkin mağazalarda…



 

0 yorum: