ORDNING REDA'DAN İÇİ DIŞI BİR "ŞEFFAF KOLEKSİYON" DÜZEN TUTKUNLARINI BEKLİYOR!











Ordning Reda yaza yakışır bir koleksiyon ile müdavimlerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Çanta, telefon kılıfı, dosya ve kartvizitlikten oluşan şeffaf koleksiyon Ordning Reda kalitesi ve farkıyla herkesin ilgisini çekiyor. Tamamen el işçiliği ile üretilmiş şeffaf koleksiyon piyasaya sunuluyor.  
Koleksiyonda bulunan iki çanta özellikle kadınlar tarafından çok tercih ediliyor. 2012 yaz trendlerinden olan şeffaf çantalar en gözde ürünler arasında yerini alıyor. Bu çantalar fonksiyonel olduğu kadar şıklığı da beraberinde getiriyor.
Şeffaf serinin farklı boyutlardaki çantaları, her daim bakımlı kadınların yanından ayırmadığı makyaj malzemeleri için makyaj çantası, seyahatlerde ilaçların ve kişisel bakım ürünlerinin rahatlıkla sığabileceği acil durum çantası, plajlarda ise güneş kremi, gözlük gibi eşyaların konulduğu el çantası olarak kullanılıyor. 
Serinin bir diğer ürünü su geçirmeyen şeffaf cep telefonu kılıfı, arama geldiğinde telefonu kılıfından çıkarmadan arayan kişiyi görme ve cevaplama imkânı sunuyor. Telefonunu hem korumak hem de şık bir görünüm kazandırmak isteyen herkes Ordning Reda’nın şeffaf cep telefonu kılıflarını tercih ediyor. Şeffaf dosya ve kartvizitlik ise monoton iş ya da okul hayatından sıkılan herkes için farklı bir alternatif sunuyor.
Düzen tutkunlarının uğrak yeri Ordning Reda,  şeffaf koleksiyonu ile modayı takip edenlerin büyük beğenisini topluyor. 2012 trendine ayak uydurmak ve bu ürünlere sahip olmak isteyen herkes soluğu Ordning Reda’nın Nişantaşı mağazasında alıyor. 
ORDNING REDA hakkında
ORDNING REDA kaliteli kağıt, çanta, aksesuar ve kişisel ürünler tasarlayıp üreten bir İsveç şirketidir. Ürünler İskandinav klasiği olan sade, fonksiyonel, renkli tasarımlarıyla dikkat çekmektedir. ORDNING REDA, markanın 10 yıldır müdavimi olan Moris Eskinazi tarafından 2010 yılında Türkiye’ye getirilmiştir. 5 yıl içinde ve subfranchise olarak Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir’de 5 mağaza açmayı hedeflemektedir.
İlk ORDNING REDA dükkânı 1982 yılında Stockholm de açılmıştır. 80’li yılların sonunda sadece ORDNING REDA ürünleri satan mağazalar açma stratejisi belirlenmiştir. 90’lı yıllarda da hızlı büyüme ve ürün gamında genişlemeyle birlikte marka büyümeye başlamış ve yine bu dönemde İsveç’in dışında da mağazalar açılmaya başlamıştır. 2003 yılından beri BODUM Group’a ait bir şirket olan ORDNING REDA, bugün dünya çapında, Londra, Kopenhag, Oslo, Cenevre, Antverp, Viyana, İstanbul ve Madrid gibi büyük şehirler olmak üzere, 15 ülkede faaliyet göstermektedir.

ORDNING REDA

Akkavak Sok. No:17 (City’s AVM Arka Sokağı) Teşvikiye, İstanbul
Tel: 0 212 232 90 89

0 yorum: