Figen Özdenak'ın "Van Kalbim Seninle" Koleksiyonu Boyner Mağazaları'nda!


   GEN by Figen Özdenak TEGV işbirliği ile Van depremi mağduru çocuklar için anlamlı bir kampanya başlattı. Figen Özdenak tarafından tasarlanan özel koleksiyon, geliri TEGV’e aktarılmak üzere Boyner ve Beymen Mağazaları’nda satışa sunulacak. 

Moda tasarımcısı Figen Özdenak tarafindan 1990 yılında kurulan GEN, Van’daki binlerce çocuğun yüzünü güldürmek üzere TEGV isbirliği ile “VAN Kalbim Seninle” sloganıyla bir sosyal sorumluluk kampanyası başlattı.    
            
Figen Özdenak ve ekibinin hazırladığı özel tasarım VAN koleksiyonu, Haziran ayından itibaren Boyner Mağazaları’nda satışa sunulacak ve ürünlerin satışından elde edilen tüm gelir TEGV`in Van Depremi mağduru çocukların rehabilitasyonu ve eğitimi için devam eden projelerine aktarılacak.

Birbirinden eğlenceli, kullanışlı ve anlamlı tasarımlar taşıyan ürünler; Türkiye çapındaki 15 Boyner Mağazası ile Istanbul’daki Beymen ve Beymen Blender Mağazaları’nda Haziran ayının 2. haftasından itibaren 19.95 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
 



Boyner Büyük Mağazacılık, Van Depremi için kendi bünyesinde organize ettiği yardımların yanı sıra, Birleşmiş Markalar Derneği’nin “Türkiye’nin Markaları, Türkiye’nin Çocuklarını Giydiriyor” projesi başta olmak üzere pek çok projeye katkıda bulundu. Boyner, “VAN KALBİM SENİNLE” projesine verdiği destekle VAN Depremi mağdurlarına yaptığı yardımlara bir yenisini daha eklemiş olacak.

Figen Özdenak, proje ile ilgili olarak; “
VAN depremi ve sonrasında yaşananlar, özellikle masum çocukların görüntüleri beni fevkalade etkiledi... Yapmaya çalıştığım, TEGV aracılığıyla çocuklarımızın eğitimine Küçük bir katkı sadece... Bu görüntülerin bir daha yaşanmaması için çocuklarımızı eğitmekten daha önemli ne olabilir ki? Kalbim çocuklarla...VAN KALBIM SENINLE... ' dedi. 

Figen Özdenak kimdir?

Moda tasarımcısı FİGEN ÖZDENAK, yasama bakış açısı spor olan, geniş bir ailenin kalabalıklardan kaçan cocuğu olarak var oldu. Çocuk yaşından bu yana güzelliği ve estetiği yaşamıyla bütünleştirmeyi sevdi ve sonar bunu meslek edindi. Yarattığı koleksiyonlarla, kadınların kendi güzelliklerini keşfetmesini amaçladı. 22 yıldır yeninin aklı ile ruhun sürekliliğini bütünleştiren, moda olmayan, moda gibi eskimeyen giysiler tasarlıyor.

0 yorum: