ZAMANSIZ PARÇALAR ”MUSEUM OF FINE CLOTHING” MAĞAZASINDA!


Eda Güngör Nişantaşı'na yeni bir alışveriş deneyimi getiriyor!


Eda Güngör’ün yarattığı, geçmiş ve geleceğin detaylarını içeren ürünlerin göz dolduracağı mağaza MUSEUM OF FINE CLOTHING Nişantaşı’nda açılıyor.

Marmara üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü Giysi Tasarımı Ana Sanat Dalı mezunu olan ve daha sonra New York F.I.T’de çeşitli kurs programlarıyla eğitimini destekleyen Eda Güngör, Mudo Collection markasında yaklaşık yedi yıl tasarım koordinatörlüğü yaptıktan sonra 2010’da kendi markasını yarattı ve Galata Kuledibi’nde ilk mağazasını açtı. Taleplerin artması ve fikirlerin büyümesi ile şimdi Nişantaşı’nda daha güçlü ve daha fazla ürün çeşitliliği ile hizmet verecek olan yeni mağazasını açıyor.

MUSEUM OF FINE CLOTHING mağaza ismi döneminin ve dönemlerin her zaman giyilmeye değer ürünlerini tasarlayan iyi bir giysi müzesi olma ve bu temel ilkeler ile bir marka yaratma felsefesini anlatıyor. Tasarımları moda yaratma veya moda olabilme kaygısından çok, fayda sağlayabilen, ihtiyaçlardan ortaya çıkan, stil yaratmaya odaklı bir bütüne ait.
Marka, giysi tasarlamanın yanı sıra, iyi fikirleri olan, üreten kişi ve kişilerle de iş birlikleri yapmaya olumlu bakıyor. Sanatı ve sanatçıyı daha ulaşılabilir kılan  çalışmalar, yaşamlarımız içinde kullanılan, faydalı sanat objelerine ve ürün tasarımlarına yer verip, sürekli değişen ve heyecan yaratan bir mağazacılık yapma vizyonu var.
Dünyaya duyarlı, gündemi takip eden, çözüm odaklı, iyi fikirler yaratan marka için en değerli unsur insan. Moda, sürekliliği olmayan, tekrar eden bir yapı olduğu için markanın prensibi ise daha faydalı ürünler haline getirip kalıcılığı olan, ruhu olan, yüksek kaliteli ürünler tasarlamak. 

MUSEUM OF FINE CLOTHING, 2012 yaz koleksiyonu ile açılacak. Stil sahibi kişilerin ihtiyaçları ve hayallerine yönelik eşsiz giysilerin yanı sıra, dünyada hızla trend olmaya başlayan gözlük modelleri, oda kokuları, mumlar ve aksan mobilyalar da mağazada yer alacak. Mağazanın konsepti ise, bizzat Eda Güngör’ün eğilimleri ve tasarım detaylarını barındırıyor. Mağazanın beyazlığı ise her zaman içinde olmayı sevdiği renk.
Haute Couture ile pret-a-porter arasında yeni bir alışveriş konsepti yaratacak Nişantaşı’nın yeni alışveriş mağazası MUSEUM OF FINE CLOTHING’de zamanın ötesine geçecek parçalar bulacaksınız.

0 yorum: