Matraş’ın geleneksel Depo Günleri 15 Haziran’da başlıyor


Alışveriş pusulası yine Matraş Depo Günleri’ni gösteriyor. Her yıl büyük bir ilginin yaşandığı Depo Günleri, Matraş’ın Güneşli’deki fabrikası önünde kurulan dev alışveriş çadırında gerçekleşiyor. Bu yıl 15-24 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan geleneksel Depo Günleri’nde Matraş ayakkabı ve çantalar, kulaklarınıza inanamayacağınız bir fiyattan, 49 TL’den başlıyor. Matraş ustalığının simgesi deri montlar ise 99 TL’den başlayan fiyatlarla evine gideceği anı bekliyor. Matraş’ın büyük indirim çadırı, sezon ve sezon dışı binlerce tasarıma ev sahipliği yapacak. 

Alışveriş pusulası yine Matraş Depo Günleri’ni gösteriyor. Her yıl büyük bir ilginin yaşandığı Depo Günleri, Matraş’ın Güneşli’deki fabrikası önünde kurulan alışveriş çadırında Matraş tutkunlarını ağırlıyor. Bu yıl 15 Haziran Cuma günü başlayacak ve 24 Haziran Pazar günü sona erecek olan Matraş Depo Günleri’nde ayakkabı ve çantalar, geçen yıl olduğu gibi 49 TL’den başlıyor. Matraş ustalığının simgesi deri montlar ise 99 TL’den başlayan fiyatlarla evine gideceği anı bekliyor.
Matraş, Depo Günleri’nde rahatça alışveriş yapmak isteyenleri erken saatlerden itibaren Güneşli mağazası önünde kurulan büyük indirim çadırına uğramaya davet ediyor. İndirim çadırı, sınırlı sayıda bulunan binlerce tasarıma ev sahipliği yapacak. İndirim çadırı 10 gün boyunca sabah 10.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında alışveriş tutkunlarını ağırlıyor olacak.
Deride kalite ve ustalığın imzası olan Matraş, şıklığın ayrılmaz parçası olan deri giysi, ayakkabı ve aksesuarlara uygun fiyatlarla sahip olmayı isteyen herkesi, Güneşli’deki fabrika bahçesine kurulan indirim çadırına bekliyor. 

Matraş Güneşli Outlet
Evren Mah. Keskin Sok.
No:1, Güneşli - İstanbul
Matraş’ı sosyal medyada www.facebook.com/matrasderi adresinde Facebook’tan ve www.twitter.com/matrasderi adresinde Twitter’dan takip edebilirsiniz.

0 yorum: