ÖZEL DAVETLERİNİZE LC WAIKIKI'DEN ÇOK ÖZEL KOLEKSİYON



  Işıltılı yaz gecelerinin parlayan yıldızı olmak için geç kalmadınız... Yaz davetlerinde ya da en yakın arkadaşınızın düğününde hem şıklığınızla göz kamaştırmanız hem de gece boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için LC Waikiki çok özel bir koleksiyon tasarladı. Payetler, uçuşan tüller, drapeler ve dahası… Gecenin yıldızı olmanız için yapmanız gereken tek şey, LC Waikiki Occasion Wear koleksiyonundan kendiniz için en uygun elbise ve aksesuarları seçmek.


Günlük hayatta olduğu kadar özel günlerde de yanınızda olan LC Waikiki modaya öncülük eden trendleri benzersiz tasarımlarla buluşturmaya devam ediyor. LC Waikiki,  davet, düğün, nişan gibi özel gün telaşlarının zirvede olduğu şu günlerde yepyeni bir koleksiyonu beğeniye sunarak, gecenin yıldızı olmanız için ihtiyacınız olan her şeyi bir araya getiriyor. Occasion Wear adını alan koleksiyonda payetli elbiseler, bele oturan drapeler ve uçuşan etekler dikkat çekerken, farklı tasarımları ve ışıltısıyla dikkat çeken aksesuarlar da şıklığınızı tamamlıyor.
Işıltılı bir yaza hazır mısınız?
Bu yaz yeşilin her tonu ve dore renklerin öne çıktığı yaz sezonunda, LC Waikiki mini payetli elbiseler sizi parti yıldızına dönüştürürken, dantel detaylı diz altı ve vintage görünümlü uzun elbiseler zarafetinizi ortaya çıkaracak. Siyah stiletto ayakkabılarla şıklığınızı tamamlayabileceğiniz sezon trendlerinin favori parçalarından yılan derisi desenli pantolon ve ipek bir bluz da bronz bir ten ile kusursuz bir uyum sağlıyor.
Yazın en özel günlerinde tercihinizi LC Waikiki’nin kusurları kapatan ve zarif dokusuyla zarafetinizi pekiştiren ışıltılı elbisesinden yana kullanabilir, beyazın asaletini dorenin albenisiyle çarpıcı hale getirebilirsiniz. Boncuk işli siyah tulumlar, dantel detaylı elbiseler, bedeni saran mini kokteyl elbiseleri ve parıltılı aksesuarlar LC Waikiki’nin Occasion Wear koleksiyonunda sizleri bekliyor.

                                              www.lcwaikiki.com

0 yorum: