Çantada geometrik oyunlar Matraş'tan








Matraş, modada eğlencenin dozunu artırmak için bu yaz kanvas çantalarla geometrik oyunlar oynuyor. Çizgili ve yuvarlak desenli Matraşlar, kadınların giyim stiline anında enerji katıyor. Çantalar üzerindeki metal aksesuar detaylar ise ışıltılı ve zengin bir gündüz şıklığı veriyor. Geometrik desenler, renk bloklarına destek olmak ya da minimal görünümü canlandırmak için çok ideal.
Sadelikten yana olanları da düşünen Matraş, beyaz ve lacivert kanvas çantalarıyla da bu yaz seçkin gardıroplarda yer almayı garantiliyor.
Farklılık peşindeki stil ustaları bu yaz Matraş’ın geometrik oyunlarıyla şaşırıyor. Modada eğlencenin dozunu artırmak isteyen Matraş, bu yaz kanvas çantalarıyla geometrik oyunlar oynuyor. Çizgili ve yuvarlak desenli Matraşlar, kadınların giyim stiline anında enerji katıyor. Çantalar üzerindeki sarı metal aksesuar detayları ise ışıltılı ve zengin bir gündüz şıklığı veriyor. Geometrik desenler, renk bloklarına destek olmak ya da minimal görünümü canlandırmak için çok idealken; Matraş sadelikten yana olanlara ise beyaz ve lacivert kanvas çantalarını öneriyor.
Matraş, şıklığın ayrılmaz parçası olan deri giysi, ayakkabı ve aksesuarlara sahip olmayı isteyen herkesi, mağazalarına ve www.matras.com adresindeki sanal mağazasına davet ediyor.

Matraş’ı sosyal medyada www.facebook.com/matrasderi adresinde Facebook’tan ve www.twitter.com/matrasderi adresinde Twitter’dan takip edebilirsiniz.

0 yorum: