ORDNING&REDA OFİS KOLEKSİYONU İLE İŞ HAYATINIZA RENK KATIN!



ORDNING&REDA OFİS KOLEKSİYONU İLE İŞ HAYATINIZA RENK KATIN!

Ordning&Reda ofis koleksiyonu ile monoton iş hayatından şikâyet edenlere yepyeni bir heyecan getiriyor.


Renklerin insanların ruh sağlığı üzerindeki pozitif gücü ve motivasyonu arttırıcı etkisi herkes tarafından biliniyor. Bu gerçeklerden yola çıkan Ordning&Reda, çalışanlar için hazırladığı ofis koleksiyonunda renklerin gücünden faydalanıyor. 


Ordning&Reda ofis koleksiyonunda, kurumsal itibarına önem veren ve ilgi çekmeyi sevenler için yanından hiç ayırmak istemeyeceği Jorgen ve Notes rengârenk defterler ve defterlerin en yakın arkadaşı kurşun ve tükenmez kalemler, içleri değişebilen ve yazı yazma hevesi uyandıran dolma kalemler bulunuyor. Bu koleksiyonda, ofisin olmazsa olmazları sayılan ürünler de unutulmuyor. Ordning&Reda, ofis düzenine uyum sağlayacak renk alternatifleriyle daire şeklindeki mousepad’leri, kaliteli Cube kâğıtları ve kâğıt kutularını,  şeffaf, siyah ve beyaz renk alternatifleri olan kalemlikleri, magazin kutusu ve şeffaf delgeçi Nişantaşı’ndaki mağazasında müdavimlerinin beğenisine sunuyor.
Ofis dekorasyonunda ağırlığı tercih edenler için özel üretilen siyah Croco ofis seti de şık alternatifler arasında yerini alıyor. Koleksiyonda en çok ilgiyi ise renk renk pasaport kılıfları görüyor. Bu kılıflar şık ve kaliteli tasarımı ile iş seyahatlerinde hem pasaportları koruyor hem de farklı bir tarz yaratıyor.


ORDNING&REDA hakkında
ORDNING&REDA kaliteli kağıt, çanta, aksesuar ve kişisel ürünler tasarlayıp üreten bir İsveç şirketidir. Ürünler İskandinav klasiği olan sade, fonksiyonel, renkli tasarımlarıyla dikkat çekmektedir. ORDNING&REDA, markanın 10 yıldır müdavimi olan Moris Eskinazi tarafından 2010 yılında Türkiye’ye getirilmiştir. 5 yıl içinde ve subfranchise olarak Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir’de 5 mağaza açmayı hedeflemektedir.
İlk ORDNING&REDA dükkânı 1982 yılında Stockholm de açılmıştır. 80’li yılların sonunda sadece ORDNING&REDA ürünleri satan mağazalar açma stratejisi belirlenmiştir. 90’lı yıllarda da hızlı büyüme ve ürün gamında genişlemeyle birlikte marka büyümeye başlamış ve yine bu dönemde İsveç’in dışında da mağazalar açılmaya başlamıştır. 2003 yılından beri BODUM Group’a ait bir şirket olan ORDNING&REDA, bugün dünya çapında, Londra, Kopenhag, Oslo, Cenevre, Antverp, Viyana, İstanbul ve Madrid gibi büyük şehirler olmak üzere, 15 ülkede faaliyet göstermektedir.
ORDNING&REDA
Akkavak Sok. No:17 (City’s AVM Arka Sokağı) Teşvikiye, İstanbul
Tel: 0 212 232 90 89

1 yorum:

  1. Ofis mobilyası olduğu kadar ofis araç gereçleride önemli bayağa, çünkü onlar bizim çalışma performasımızı yükseltecek ve çalışma için kolaylık sağlayacaktır. Bu açıdan faydalı ürünlerin en iyi şekilde seçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sitenizi incelediğimde güzel ve kullanışlı bolca ürün mevcut. En kısa sürede iletişime geçeceğim inş.

    YanıtlaSil