DÜNYANIN EN 'SÜPER' GÖZLÜKLERİ TÜRKİYE'DE!





Rihanna, David Beckham, Kanye West gibi ünlülerin ilk tercihi SUPER güneş gözlükleri, birbirinden ilgi çekici modelleri ve 2012 koleksiyonuyla tüm dünyada aynı anda Türkiye’de de satılıyor. Asetat ve metal özel tasarım çerçevelerin Carl Zeiss camlarla tamamlandığı SUPER güneş gözlükleri, 2012 güneş gözlüğü sezonunda fark yaratıyor..

Dünyanın en ‘SUPER’ gözlükleri SUPER, son yıllarda ilginç tasarımları ve öne çıkan kalitesiyle tüm dünyada bir akım yaratmayı başardı. Rihanna, David Beckham, Kanye West gibi ünlülerin vazgeçemediği SUPER güneş gözlüklerinin camları dünyanın en kaliteli cam markası Carl Zeiss'e ait. Özel, kısıtlı üretim modelleriyle de dikkat çeken SUPER’in bir diğer özelliği de İtalya’da elde üretilmesi..

Son zamanların trendi vintage etkisi göz önünde bulundurarak tasarlanan el yapımı SUPER gözlükler, 2012 koleksiyonuyla, sezonun trendleri arasında kolayca yer almayı başardı. Dünyadaki pek çok ünlü mağazalarda satışa sunulan SUPER gözlükler, degrade camları, farklı tasarımları, kemik çerçeveleri ve sınırsız renk seçenekleriyle Beymen Blender, Harvey Nichols, Fashion EYE, bywonderland.com gibi seçkin noktalarda satışta..

Retrosuperfuture tarafından, 2007 yılında üretime başlayan İtalya’nın en gözde markası SUPER gözlükler, modayı yakından takip edenleri kısa sürede etkisi altına aldı.

Markanın 2012 koleksiyonunda özel etnik desenler kullanılarak üretilen sınırlı sayılı modeller de bulunuyor. Markayı takip edenler arasında Justin Bieber, Kanye West, Daft Punk, Jessica Alba, Sienna Miller, Claire, Christina Aguilera ve daha bir çok dünya starı sayılabilir..


http://retrosuperfuture.com/super/

0 yorum: