MELISSA PLASTİK AYAKKABILAR BU YAZI ŞEKER GİBİ KOKUTACAK!









Son yılların gözde Brezilyalı ayakkabı markası MELISSA, plastik olması ve birbirinden ilginç modelleriyle bu yaz gene çok konuşulacak!
Vivienne Westwood, Jason Wu, Gareth Pugh gibi tasarımcılarla işbirliği yapmasıyla tanınan MELISSA, hipoalerjenik yapısı ve ayak şekline çok kolay uyarlanabilmesinin yanı sıra içeriğindeki özel parfümüyle 2012 yazını şeker gibi kokutacak!

Dünyaca ünlü tasarımcıların elinden çıkmış plastik modelleriyle moda dünyasına damgasına vuran MELISSA ayakkabılar, 2012 modelleriyle yine çok konuşulacak. İlginç ve çığır açan tasarımlarının yanı sıra, hammaddesi plastiğin içeriğindeki parfümüyle yazı şeker gibi kokutacak MELISSA ayakkabılar aynı zamanda anti alerjik olmalarıyla dikkat çekiyor. 

MELISSA ayakkabıların diğer bir özelliği de hammaddesi plastiğin deriye göre daha hükmedilir olup, tasarlanan renklerin ve modellerin sertlik/yumuşaklığın birebir uygulanabilmesi. Böylece MELISSA’lar ayak şekline çok kolay uyarlanabiliyor.
MELISSA ayakkabılar, şekersi kokulu, hipoalerjenik, MelFlex isimli tescilli kendi malzemesi ile üretiliyor.

Brezilya’da üretilen MELISSA ayakkabılar, dolgu topuk, platform, stiletto modellerinin yanı sıra sandalet, flip flop ve babetlerle de tüm dünyadaki kadınlar tarafından tercih ediliyor.

Dünyada pek çok ünlü mağazada satışa sunulan MELISSA’lar, ülkemizde Bilstore, Brandroom ve Harvey Nichols gibi seçkin noktalarda satışta.


0 yorum: