SAMSUNG SMART CAMERA'NIN GÖZÜNDEN KENAN DOĞULU İLE 30 GÜN BAŞLADI!!!


Samsung Smart Camera’nın gözünden Kenan Doğulu ile 30 gün başladı!

Samsung ve National Geographic Channel ortaklığında gerçekleşen “Kenan Doğulu ile 30 Gün” projesi, sevilen şarkıcının hayranlarına büyük sürprizler yaşatacak. Bugünden (10 Temmuz) itibaren Kenan Doğulu, 30 gün boyunca, her gün, Samsung’un Smart Camerası WB150F ile çekeceği fotoğrafları www.kenanla30gun.com sayfasından oylamaya sunuyor. Fotoğrafları oylayanlar; Peru tatilinden, Kenan Doğulu ile tanışma fırsatına kadar birçok sürpriz hediyeyi kazanma fırsatı elde ediyor.


11 Temmuz 2012, İstanbul- Pazara sunduğu yeni Smart Camera’larıyla dikkat çeken Samsung Electronics, National Geographic Channel işbirliğiyle gerçekleştirdiği “Kenan Doğulu ile 30 Gün” projesiyle, güzel bir sosyal medya projesine imza attı. Resmi olarak bugün (10 Temmuz) başlayan proje ile Kenan Doğulu, 30 gün boyunca, her güne özel olarak çekeceği fotoğraflarını www.kenanla30gun.com adresi üzerinden oylamaya sunuyor.

Büyük sürprizler sizi bekliyor!
Oylamaya katılanlar; National Geographic uzmanlarının rehberliğinde 9 gece 10 gün sürecek, 2 kişilik unutulmaz bir Peru tatili, fotoğrafları anında sosyal medyada paylaşma olanağı sunan Samsung WB150F fotoğraf makinesi, Kenan Doğulu’nun eğlenceli konserine bilet, imzalı albüm ve fotoğraf kazanma şansı elde ediyor. Samsung ve Nat Geo’un bu proje ile sevilen şarkıcının hayranlarına sunduğu sürprizler arasında, Kenan Doğulu ile tanışma fırsatı da yer alıyor.

Her gün oyla, şansını artır
Samsung Electronics’in Milli Piyango İdaresi izni ile yürüttüğü “Kenan ile 30 Gün” projesi için çekilişe katılacak kişiler, oylama öncesinde dolduracakları katılım formu ile başvurularını yapabiliyor. Kampanya için oylamalar aynı zamanda facebook.com/SamsungTurkiye adresli Facebook sayfası üzerinden de gerçekleştiriliyor. Kenan Doğulu’nun 30 gün boyunca paylaşacağı tüm fotoğraflar hakkında yorumlarınızı #kenanla30gun hashtag’i ile paylaşabilirsiniz. Her gün oylama yaparak, daha fazla çekiliş hakkına sahip olarak, sürprizleri kazanma şansınızı artırabilirsiniz!

Samsung’un Smart Camera dünyasına adım atın

Samsung’un Wi-Fi bağlantı desteği sunan yeni Smart Camera’ları ile, fotoğraflarınızı anında sosyal medyada paylaşabilir ve Samsung’un cloud hizmetleri AllShare Play ve Microsoft SkyDrive sayesinde fotoğraflarınıza istediğiniz yerden erişebilirsiniz. Yeni nesil Samsung smart camera’lar; üstün kalitede fotoğraf çekiminin yanı sıra; hafif, dayanıklı ve kompakt tasarımıyla öne çıkıyor.

0 yorum: