Bayram alışverişinin maskülen durağı: Dockers


Bayram alışverişinin maskülen durağı: Dockers
Bayramda tatil kaçamağı yapıp yeni insanlarla tanışabilir ya da uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Her iki durumda da tarzını korumak istiyorsanız, bayram öncesi Dockers®’a uğramanızda fayda var.
Smart casual tarzı benimseyen modern erkeklerin markası Dockers®, bayram alışverişlerinin en maskülen durağı oluyor.  
Üstelik bayram alışverişinizde Dockers®’ın yazlık ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olabilir ve raflarda yerini alan Sonbahar 2012 Koleksiyonu ürünleriyle tanışabilirsiniz. Gardırobunuza tarzınızı güçlendirecek yeni ve maskülen parçalar eklemenin şimdi tam zamanı! 

Dockers®’tan maskülen ve tarz sahibi kombinasyonlar için ipuçları:
Dockers®, geniş ürün portfolyosuyla erkeklerin birbirinden farklı pek çok tarz yaratabilmesine olanak tanıyor. İşte size birkaç öneri:
Net ve modern: Dockers® Alpha Khaki ve sade bir grafik desenli tişört
Zekice stil: Dockers® SF Khaki, bebe yaka gömlek ve ince kravat
Kolayca yaratılan bir stil için: Dockers® Kareli Gömlek
Retro!: Renkli Dockers® Alpha Khaki pantolon ve polo gömlek
Stil güçlendiriciler: Mevsimlik trikolar
Yaz aşkı: Dockers® şortlar
Dockers® Sonbahar 2012 Koleksiyonu raflarda
Dockers®’ın yeni koleksiyonu, güçlü ve optimist duruşuyla mücadeleci erkeği hayatın her alanında destekliyor. Koleksiyon iki ana eksen etrafında şekilleniyor. Kentli ve maceracı ruhu; genç, fit ve trendy çizgilerle öne çıkan ve yeni sezonla birlikte daha cesur çizgilere kavuşan Dockers® Alpha Khaki pantolon temsil ediyor. Dockers® SF Khaki pantolonlar ise daha rafine bir görünüm sunuyor ve aynı anda hem ciddi hem de casual olmayı başarıyor.
Polo gömlekler ve tişörtlerde koyu renkli desensiz modellerin yanı sıra açık renkli çizgileri olan çeşitler de bulunuyor. ‘Casual’ bir tarz yakalamak isteyenler, kareli desenli örme gömleği düğmeleri açık ya da kapalı olarak Alpha Khaki pantolon ile kombinleyebilir.


Koleksiyonda yer alan Dockers® yıkamalı gömlek serisi ise mavi tonlardaki parçalar ve çizgilileri ile belirgin şekilde ‘cool’. Altı düğmeli Oxford gömlek, retro bir görünüm sunuyor ve Dockers® Alpha Khaki’yi mükemmel şekilde tamamlıyor.

0 yorum: