LC WAIKIKI XSIDE SONBAHAR KOLEKSİYONU'NDA VINTAGE RÜZGARI ESİYOR






 LC WAIKIKI XSIDE SONBAHAR KOLEKSİYONU’NDA VINTAGE RÜZGARI ESİYOR

40’lı yılların vintage etkisi, 60’ların, retro desenleri ve 90’ların punk eğilimli sokak modası… LC Waikiki’nin genç markası XSIDE, yepyeni sonbahar koleksiyonu ile modaseverlere sonbaharın gizem dolu havasını yaşatıyor.
Geçmişin gizemli esintisi XSIDE sonbahar koleksiyonunda
Modaseverlerin yakından takip ettikleri LC Waikiki’nin genç markası XSIDE, yeni koleksiyonu ile sonbaharın renklerini vitrinlere taşıyor. 40’lı yılların şık vintage ve retro etkisinden esinlenilerek tasarlanan ve dar kesimli alt ve geniş omuzlu üst kıyafetlerine vurgu yapan “Nostalgic Revival” teması dizaltı etek ve elbiseler, maskülen ekose tweet pantolonlar, desenli kalın kazaklar, kruvaze ceketler ve boyundan bağlamalı şık bluzları ile 40’lı yılların modasını günümüze uyarlıyor. 60’lı yılların retro desenlerinden esinlenilerek tasarlanan ve İskandinav modasının birleşimi olan “Retropaintbox” teması fütüristik geometrik kesimli giysilerinin canlı ve parlak renkleri ile dikkat çekiyor. 90’lı yılların punk eğilimli sokak modasını yansıtan ve İngiliz ve modern hatların birlikteliğinden ortaya çıkan “Highland Rebel” teması ise rahat spor giysiler, koyu denim ve gömlekler, deri görünümlü pantolonlar ve kolej sweatler ile kombinlenen oxford ayakkabılar sokak modasını modaseverlerin beğenisine sunuluyor.
Sonbaharın serin görüntüsü beylerin cool tarzları ile bütünleşiyor…
Stiliyle fark yaratmayı seven erkekler için hazırlanan ’’Double You’’ temasında siyah, yeşil, bordo, ekru ve lacivertin tonları kısa trençkotlara, deri görünümlü ceketlere uygulanarak; koyu taşlanmış denim pantolonlar ve polo yaka üstler ile beylerin tarzını tamamlıyor. XSIDE’ın, rahatlığı şıklıkla kombinlemeyi seven ve sportif çizgisinden ödün vermek istemeyen beyler için tasarladığı “Sailor Academy’’ temasında çizgili sportif tshirtler, kapüşonlu sweatler, slim fit pantolonlar ve şişme montlar; kırmızı, mavi, yeşil, beyaz ve gri renkleriyle tamamlanıyor. Sokağın asi ruhunu eğlenceli tarzı ile birleştirmekten hoşlanan  erkekler için hazırlanan “Outdoor Fun’’ temasında ise bej, kırmızı, siyah, bordo ve ekru renkleri, birbirinden rahat kesimli t shirt ve gömleklerde, kürk yakalı üstler ve ceketlerde, rahat kesim kapri ve denimlerde kendini göstererek beylerin karakterlerini tarzlarına yansıtıyor.

0 yorum: