BU ÖZEL TASARIM ÇANTALAR TOHUMLARI KORUYOR









BU ÖZEL TASARIM ÇANTALAR TOHUMLARI KORUYOR
unnado.com’da satışa sunulan tamamen doğal malzemeden üretilmiş bez çantaların geliri, Buğday Derneği’nin yerli tohumların korunması ve yaygınlaştırılması için yaptığı çalışmalara aktarılıyor.
Türkiye’nin anne, bebek ve çocuklara yönelik ilk alışveriş kulübü www.unnado.com, NTV Yeşil Ekran'ın sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan bez çantalardan oluşan özel koleksiyonu çocuklarının geleceğine önem veren anne ve babaların beğenisine sunuyor.
Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin çabalarına destek olmak için Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış, Nihan Peker ve Özlem Kaya'nın tasarladığı bez çantaların satışından elde edilecek gelir, Buğday Derneği’nin yerli tohumların korunması ve yaygınlaştırılması için yaptığı çalışmalara aktarılıyor.
5. yılına giren ve ana konusu gıda olan ‘NTV Yeşil Ekran’, ünlü tasarımcılara hazırlattığı çantalarla, Türkiye’de güvenli gıdanın sigortası yerli tohumların korunması için çalışan Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin çabalarına destek oluyor. Dernek, yürüttüğü çalışmalarla Türkiye'nin kaybolmakta olan yerel tohumlarının bulunması, doğa dostu çiftliklerde ekilmesi ve hasat edilen tohumların paylaşılarak yaygınlaşmasını sağlıyor. Farklı ihtiyaçlar düşünülerek iki farklı boyutta tasarlanan çantalar, alışveriş çantası ya da plaj çantası olarak kullanılabiliyor.

unnado.com’da 20 TL’ye alacağınız her çantayla siz de bir tohumu kurtarmaya yardımcı olabilirsiniz.

0 yorum: