KEDİ GÖZÜ MAKYAJINA MÜCEVHER IŞILTISI YANSIYOR


KEDİ GÖZÜ MAKYAJINA
MÜCEVHER IŞILTISI YANSIYOR
Gözleri belirginleştiren, göz rengini dikkat çekici hale getiren kedi gözü makyajını, beyaz eyeliner ile yapmaya ne dersiniz? Son yılların makyaj trendlerinde 60’lı yılların esintisini getiren stiller, göz makyajına da yansıyor.
Ürün çeşitliliği ile renkli kozmetik trendlerini yakalayabileceğiniz Golden Rose Style Liner Metallic Serisi’nde yer alan parlak beyaz renk ile “kedi gözü” çekiciliğini yakalayabilirsiniz...
Kedi gözü makyajının 60’lı yıllarda kullanılan yoğun ve kalın kuyruklu versiyonunun aksine, Golden Rose Style Liner Metallic 7 numaralı ürünü etkileyici rengiyle makyajınızı farklılaştırıyor, gözlerinize mücevher değerinde ışıltılar katıyor.
Golden Rose Style Liner Metallic serisindeki 7 numaralı gümüş renkli eyeliner ile kirpik diplerinizden başlayıp, gözünüzün dışına doğru ince bir çizgi çizin. Ardından göz bitiminden kaşlarınıza doğru hafif bir kuyruk çekin. Göz hatlarınızın daha da belirgin olması için kaşlarınızın altına beyaz far sürerek, göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz.
Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından satın alabileceğiniz Golden Rose Style Liner Metallic’in fiyatı 12.00 TL.
Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum: