HABİTAT 2012 YAZ KOLEKSİYONU İLK KEZ VE SADECE WESTWING.COM.TR'DE




STİL BAŞKENTLERİNİN EV VE YAŞAM KONSEPTLİ ONLİNE ALIŞVERİŞ KULÜBÜ WESTWING HOME & LIVING’IN YAZ AYLARINA ÖZEL KAMPANYALARI DEVAM EDİYOR
 
AVRUPA’NIN EN SEVİLEN DEKORASYON VE TASARIM MARKASI HABİTAT; 2012 YAZ KOLEKSİYONU İLE İLK KEZ VE SADECE WESTWING.COM.TR’DE!

Seçkin markaların ev ve yaşam konseptli ürünlerini %70’e varan indirimli fiyatlarla sunan Westwing.com.tr’nin yaza özel kampanyaları heyecan yaratmaya devam ediyor. 
 
 
1964 yılından bu yana renkli ve pop bir stilin öncülüğünü üstlenen  Habitat’ın Yaz Koleksiyon ürünleri ilk kez ve sadece Westwing.com.tr’de yer alıyor.Üstelik  Habitat ürünleri için gerçekleştirilen Summerdream özel çekimiyle…
Westwing stil direktörü Yonca Karatoprak yönetiminde gerçekleştirilen Summerdream çekiminde; Habitat’ın Avrupa başkentlerinden ilham alarak hazırladığı ve yazın tüm neşesini canlı renk skalası  içinde barındıran City Koleksiyonu  ürünlerine yer veriliyor.  
 
“Açık Havada Renk Terapisi” temasıyla hazırlanan Habibat Yaz Sezon ürünlerinden oluşan  dört farklı keyif köşesi kamera arkası görüntüleri ile de  Westwing Dergi’de yer alıyor.  
 
Siz de stil ve tasarım tutkunlarının vazgeçilmez adresi Westwing Türkiye’ye www.westwing.com.tr ’den üye olabilir, Habitat ürünlerine 6 Ağustos tarihine dek  avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

0 yorum: