Matraşınızı toplayın, tatile çıkıyoruz


Matraş ustalarının eseri el yapımı deri valizlerle, seyahatler de tatiller de daha şık başlayıp daha şık sona eriyor. Üzerinde uzun uzun düşünülmüş, dikkatle seçilmiş tatil kreasyonlarını taşımak için elbette Matraş’ınki gibi klas bir duruşa sahip valizler gerekiyor. Farklı boyutlarda hazırlanan Matraşları, böylece kısa seyahatlere de uzun tatillere de götürmek mümkün oluyor. 

Matraş ustalarının eseri el yapımı deri valizlerle, seyahatler de tatiller de daha şık başlayıp daha şık sona eriyor. Üzerinde uzun uzun düşünülmüş, dikkatle seçilmiş tatil kreasyonlarını taşımak için elbette Matraş’ınki gibi klas bir duruşa sahip valizler gerekiyor. Valizler farklı amaçlar için farklı büyüklüklerde hazırlanıyor. Böylece kısa seyahatlere çıkanlar da uzun tatillerin tadını çıkaracak olanlar da Matraşlarından ayrılmak zorunda kalmıyor. Gerçek deriden hazırlanan ve krokodil görünümlü çeşitlerinin de bulunduğu Matraşların siyah, tarçın ve kahvenin farklı tonlarındaki çeşitleri bulunuyor.
Deride kalite ve ustalığın imzası olan Matraş, şıklığın ayrılmaz parçası olan deri giysi, ayakkabı ve aksesuarlara sahip olmayı isteyen herkesi, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarına ya da www.matras.com adresli sanal mağazasına bekliyor.
Matraş’ı sosyal medyada www.facebook.com/matrasderi adresinde Facebook’tan ve www.twitter.com/matrasderi adresinde Twitter’dan takip edebilirsiniz.

0 yorum: