LC WAIKIKI YAZ AYLARININ HAVASINI SONBAHARA TAŞIYOR





LC Waikiki’nin Sonbahar Koleksiyonu’nda renkler ön planda
LC WAIKIKI YAZ AYLARININ HAVASINI SONBAHARA TAŞIYOR
Sıcak yaz günlerinin ardından sonbahar rüzgarları eserken LC Waikiki, sonbahar koleksiyonuyla günlük yaşamdan özel davetlere, hafta sonu rahatlığından iş yemeklerine her alanda modasever kadınların tarzına yön veriyor. Yeni koleksiyonunda LC Waikiki sade çizgileri göz alıcı detaylarla birleştirerek stil sahibi erkekleri de günün her saati şık olmaya davet ediyor.
Rengarenk tasarımlar, stil yüklü motifler ve birbirinden özel aksesuarla LC Waikiki 2012 Sonbahar Koleksiyonu tüm yetişkinleri şıklıklarıyla sonbahar rüzgarına ayak uydurmaya davet ediyor. LC Waikiki Sonbahar Kadın ve Erkek Koleksiyonları ile artık tüm modaseverler şehrin dinamizminde stilleriyle dikkat çekiyor.
LC Waikiki ile podyum ışıltısı sokaklara taşıyor…
Sonbahar koleksiyonunda LC Waikiki yine dünya trendlerinden ilham alarak kadınları şıklık yarışına davet ediyor. Pastel tonların tümünü “Future Shock” temasında buluşturan LC Waikiki, 1920’ler ve 1960’ların modern kesimlerini “gelecek” temasıyla birleştiriyor. Pantolonlar ışıltı detaylı dökümlü trikolar ve ince parkalar ile kombinleniyor, en uyumlu aksesuarlar ile renklendiriliyor. Tamamı vintage kokan “Fabulous Forties” temasında ise 1940’ların tarzı günümüz modasıyla buluşuyor. 1940’lı yılların desen ve kürk detayları, maksi etek ve elbiseleri, uzun kalem etekleri ve sırttan düğmeli bluzları, topuklu mini botlar ve şık çantalar bu temada bir araya gelerek LC Waikiki kadınını retro bir tarza büründürüyor. Tarzında bohem esintilere yer vermeyi seven modaseverler için de “Beatnik” temasında 1960’lı yılların stilini yansıtan LC Waikiki; siyah, fildişi, metalik gümüş ve kırmızının kusursuz uyumunu gözler önüne seriyor. Balıkçı yaka üstler, maskülen blazer ceketler ve dar paça pantolonlar, uygun babetler ve oxford ayakkabılar bu temada bir araya gelerek 1960’lı yılların hikayesini sokaklara taşıyor. Renklerin çarpıcı karışımından esinlenerek tasarlanan “Geo Folk” temasında ise etnik ve folklorik detayları bir araya getiren LC Waikiki; grafik desenli maksi etekler ve elbiseler, desenli trikolar, desenli ve dökümlü hırkaları; turuncu, altın sarısı, bordo ve yeşilin tüm tonları ile ön plana çıkarıyor.
Erkekler yeni sezonda şıklığıyla göz dolduruyor…
Hazır giyim sektörünün lider markası LC Waikiki, erkekler için oluşturduğu sonbahar koleksiyonunda da farkını ortaya koyuyor. Ofiste hem rahat hem şık giyinmeyi seven erkekler için hazırlanan “Casual Sport” teması tüm LC Waikiki erkeklerini mevsimlik ceket ve pantolonların, poplin gömleklerin ve baskılı polo yaka tişörtlerin keyfini çıkarmaya davet ediyor. LC Waikiki’nin ofis hayatında klasik giyinen beyler için hazırladığı “Clean Smart” teması ise şık çizgisiyle göz dolduruyor. Siyah, fuşya, gri ve saks mavisinin çarpıcı tonlarıyla oluşturulan temada; trençkotlar, ceket içine giyilebilen ince trikolar, çizgili ve desenli gömlekler ve şık detaylı pantolonlar yer alıyor. Tarzını hafta sonu yansıtmayı sevenler için tasarlanan “Smart Weekend” teması da casual çizgisini bozmadan rahat olmak isteyen beylerin gönlünü fethediyor. Deri görünümlü montlar, jakarlı trikolar, ince flanel gömlekler ve renkli pantolonlar; lacivert, yeşil, gri, camel, hardal sarısı ve beyaz renkleriyle bütünleşerek “Smart Weekend” temasında şıklıkla buluşuyor.

0 yorum: