Silk&Cashmere’de Bayram Esintileri



Silk&Cashmere’de Bayram Esintileri… 
Kalite ve prestijin özdeşleştiği Silk&Cashmere, sürekli genişlettiği ürün yelpazesiyle  bu bayram da moda dünyasındaki son trendleri ve gelişmeleri Silk&Cashmere mağazalarında modaseverlerin beğenisine sunuyor.

Kendinden emin, stil sahibi ve görünümüne önem veren kadın ve erkekler için yaratılan Silk&Cashmere, her tarza uygun ve birbiriyle rahatlıkla kombine edilebilir parçalarıyla bayramda da tüm Silk&Cashmere mağazalarında müşterisiyle buluşuyor.
Silk&Cashmere Kadın Koleksiyonundaki saf ipek ve kaşmirden oluşan punto elbiseler ve dantel detaylı gömlekler dikkat çekiyor. Pantolon ve eteklerle  giyilebilecek birbirinden çekici şifon ve puantiyeli  bluzların yanı sıra, tercihini yalınlıktan  yana kullananlar için saf ipek ve pamuktan oluşan hırka modelleri de kadınların beğenisine sunuluyor.
Bu sezon, Silk&Cashmere erkeğini de sıcacık renklerle bezenmiş bir bayram bekliyor. Yeşil, turuncu ve mavi tonlarının kullanıldığı polo yaka tişörtler, antrasit renklerin hakim olduğu %100 pamuk ve kaşmirden oluşan trikolar,  bu yıl erkek giyiminde vazgeçilmez bir trend oluşturuyor.
Bayram Kombinlerine Özel Aksesuar Seçenekleri Silk&Cashmere’de…
Silk&Cashmere, renkli ve göz doldurucu kombinlerinin tamamlayıcısı olan etnik modellerdeki şallar, çiçek desenli fular ve eşarp modelleriyle hem kıyafetlerin vazgeçilmezleri arasında yer alacak, hem de kadınların kendilerini yeniden keşfetmelerini sağlayacak.
Silk&Cashmere’den özel hediye seçenekleri…


Beğenilen hediye alternatiflerine de sahip Silk&Cashmere’in, internet sitesinde en çok tercih edilen 12 hediye seçeneği, bu bayramda sevdiklerinden uzak olanlara armağan vermek isteyenlere hitap ediyor. Denge, uyum ve şefkat öğelerini bir arada toplayan Silk&Cashmere, Türkiye’nin ya da dünyanın neresinde olursa olsun online alışveriş fırsatı ile yanında olamadığınız sevdiklerinize ipek ve kaşmir sıcaklığını armağan etme fırsatı sunuyor.

0 yorum: