DÜNYACA ÜNLÜ TRETORN YAĞMUR BOTLARI ARTIK TÜRKİYEDE



 DÜNYACA ÜNLÜ TRETORN YAĞMUR BOTLARI ARTIK TÜRKİYEDE
  
1891 yılından bu yana üretilen ve Dünyanın pek çok noktasında kalitesi ile ilgi gören Tretorn yağmur botları PUMA tarafından Türkiye’de satışa sunuluyor. İsveç markası’nın takipçileri  %100 kauçuk yapısı ile sağlıklı ve kaliteli bir kullanım sunan Tretorn yağmur botlarına Ayakkabı Dünyası mağazalarından ulaşılabiliyor.   
%100 kauçuk ve yağmur geçirmez yapısı, Eco-OrthoLite taban teknolojisi ile Tretorn yağmur botları gelişmiş ayakkabı desteğini çevre bilincine sahip malzemeler ile birleştiriyor. Ortopedik ve hafif iç tabanı: nefes alan kauçuk yapısıyla ayağın ayakkabı içinde nefes almasını ve böylelikle serin kalmasını sağlıyor. Patentli anti bakteriyel yapısı ile ayakları bakterilerden korurken ve ayakkabının kokmasını da engelliyor. Hafif yapısı sayesinde kullanıcıyı yormuyor ve gün içinde maksimum konfor ile maksimum performans sağlıyor.

Tretorn farklı renk ve boy alternatifleri ile son zamanların modası olan yağmur botlarına farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Oscarlı yıldız Natalie Portman’ın da tercihi olan Tretorn yağmur botları Türkiye’de de ünlü isimlerin tercihi. Ayrıntılı bilgi ve modellere ulaşmak için www.ayakkabidunyasi.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.



0 yorum: