Ramsey’in ‘Easy Care’ Yeni Gömlek Koleksiyonu İle Ütü Derdine Son!



Ramsey’in ‘Easy Care’ Yeni Gömlek Koleksiyonu İle Ütü Derdine Son!

Günümüz modern erkeğinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şık, stil ve trend tasarımlar sunan Ramsey, Easy Care adını verdiği kolay ütülenebilir yeni gömlek koleksiyonu ile modaseverlere farklı bir deneyim yaşatıyor.

Türkiye’de bir ilke imza atarak Zero Weight üretim teknolojisiyle takım elbisenin şık duruşunu koruyarak takım elbise koleksiyonlarında yüzde 50’ye varan hafiflik sağlayan Ramsey, erkeğe değer katan ürün çalışmalarına bir yenisini ekledi. Ramsey, ‘Easy Care’ adını verdiği ‘Kolay Ütülenebilir’ özellikle yeni gömlek koleksiyonuyla erkeklerin şıklıklarını koruyarak hayatlarını daha kolay hale getiriyor. Uygulanan özel bir apreyle daha kolay ütülenebilir özelliğe sahip olan Ramsey Easy Care gömlek koleksiyonundaki tasarımlar erkeklerin teninde şık ve fit duruşunu da kaybetmiyor.
Doğal ve kaliteli özel kumaşlarla hazırlanan Ramsey Easy Care gömlek koleksiyonu, kusursuz dikimi, rafine detayları, kullanıcısına sağladığı hareket özgürlüğü ile de dikkat çekiyor.
Ramsey, ‘Easy Care’ gömlek koleksiyonundaki tasarımlar, Zero Weight takım elbise ile birlikte kombinlendiğinde ise erkeğe ekstra şık, fit ve stil bir görünüm kazandırıyor.

Ramsey’i takip etmek için;

0 yorum: