“KOBALT MAVİSİ” GOLDEN ROSE İLE PODYUMLARDAN SONRA ŞİMDİ MAKYAJ ÇANTALARINDA

Dünya moda haftalarının çarpıcı trend rengi artık sizinle…
“KOBALT MAVİSİ” GOLDEN ROSE İLE
PODYUMLARDAN SONRA
ŞİMDİ DE MAKYAJ ÇANTALARINDA
Sezonun güzellik şifrelerini asaletle birleştiren Golden Rose, 2013 yılı makyaj modasında “kobalt mavisi” ile çarpıcı bir etki yaratıyor. Tercihlere göre renk ve stil seçimlerinde özgür bırakıldığımız makyaj modası, bu sezon siyahın yeni yorumu “kobalt mavisi” ile farklılaşıyor.
Golden Rose, trend yaratan ürünleriyle hem gözlerde, hem de tırnaklardaki cazibeyi ön plana çıkarıyor. New York Moda Haftası’nda da dünyaca ünlü modacıların seçimleriyle netleşen 2013 makyaj modasında, “tavus kuşu”nun renkleri makyajlara taşındı. Tavus kuşu renklerinden olan “kobalt mavisi” ise, feminen ayrıntılarda derinlik kazanıyor.
Kullanıldığı andan itibaren dikkat çekici bir görünüm sunan ve uzun zamandır yalnızca defilelerde ve şov dünyasında rastladığımız “kobalt mavisi”, 2013 yılının en dikkat çekici renklerinden biri olarak hayatımızda yerini alıyor. Kobalt mavisinin zarif ve asil duruşunu makyajınıza da yansıtmak istiyorsanız, Golden Rose’un yüzlerce ürün seçeneği arasından ister şık bir far, isterseniz pırıltılı bir oje seçebilirsiniz.
Sezon modası neon ve parlak renk seçeneklerinden biri olan “kobalt mavisi” ile 2013 yılının makyaj modasında ön plana çıkan Golden Rose Eyeshadow Pencil’in 309 numaralı rengi, gözlerde dikkat çekici bir görünüm yaratırken, bakışlarınıza derinlik katıyor. Daha etkili bir görünüm için, rengi yumuşak uçlu bir fırça ile kaşlarınıza kadar dağıtabilirsiniz. Pratik kullanımı ve göz kapaklarında dağılmayan özel formülü ile Golden Rose Eyeshadow Pencil’in birbirinden farklı 15 rengi bulunuyor. Fiyat: 5.04 TL
Gözlerinizde daha nötr bir görünüm yaratmak için Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow’un 111 numaralı kobalt mavisi rengini tercih edebilirsiniz. Daha etkili bir görünüm elde etmek istiyorsanız, alt göz kapağınızın içine de ten rengi kalem çekerek daha derin bakışlar yaratabilirsiniz. İpeksi dokusu ve 34 farklı renk seçeneğiyle Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow’a 9.50 TL’ye sahip olacaksınız.
Şık tasarımlı ambalajı ile Golden Rose Rich Color Oje, 16 numaralı kobalt mavisi rengiyle tırnaklardaki cazibeyi ön plana çıkarıyor. Kadınların bir ojeden beklediği tek katta örtücülük, çabuk kuruma, dayanıklılık, parlaklık özelliklerini tek bir üründe buluşturan Golden Rose Rich Color Oje, geniş fırçasıyla zamandan tasarruf ettirmesiyle de dikkat çekiyor. Fiyat 2,50 TL.



Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından, parfümerilerden satın alabileceğiniz Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum: