www.laniger.com'un Hırka Koleksiyonu İle Tanışmak İçin Vakit Kaybetmeyin!


Kaşmirin eşsiz dokusu www.laniger.com'un Hırka Koleksiyonu ile buluştu!
www.laniger.com 'un 3 mevsim vazgeçemeyeceğiniz, içinizi ısıtacak ve şıklığınızı tamamlayacak Hırka Koleksiyonu, ulaşılabilir lüks teması ile hayat buldu.

www.laniger.com 'un stilinizi hareketlendirecek, kahverengi, yeşil, pembe, haki, bej, lacivert ve bordo gibi zengin renk ve yaka alternatifleriyle içinizi yumuşatacak kış aylarının gözde parçası hırkalar, gardıroplarınızda yerlerini almak için sizleri bekliyor. Klasik tasarımların yanı sıra markanın minik dokunuşlarla hareketlendirdiği, inci düğme detaylı hırkalar, hem gündüz hem gece şıklığında kıyafetinizin tamamlayıcısı olacak. Şal yakalı süet kuşak detayı ile tasarlanan hırkayı, gömlek ya da sade t-shirtler ile kombinleyebilir, file örgülü degrade iri düğmeli uzun hırkayı ve yakası kürk detaylı gizli ön düğmeli tasarımı hem hafta sonu hem de hafta içi stiliniz için tercih edebilirsiniz. Mükemmel uyumu yakalamak için markanın tasarladığı tül inceliğinde, el boyaması tekniğiyle hazırlanmış düz ve desenli şalları, saf kaşmir hırkalarla kombinleyebilir ve farkınızı yansıtabilirsiniz.

Doğa ile dost prensibini koleksiyonuna yansıtan markanın tüm ürünlerinde kullandığı saf kaşmir, Himalayalar’ın Kaşmir Bölgesindeki Hircus keçilerine zarar verilmeden, doğal ortamlarında yetiştirilerek ve özenle taranarak elde ediliyor.


Kaşmirin yumuşaklığı ile birleşen bu ulaşılabilir lüks koleksiyon ile tanışmak için www.laniger.com adresine tıklamanız yeterli. Müşteri memnuniyetini ve satış sonrası servisini ön planda tutan markayı www.facebook.com/Laniger adresinden de takip edebilirsiniz.

0 yorum: