Sevgiliye bir Alpha Khaki yakışır



En güzel Sevgililer Günü hediyesi Dockers®’tan:
Sevgiliye bir Alpha Khaki yakışır
14 Şubat’ta sevgilinize yapabileceğiniz en güzel jestin adı Dockers® Alpha Khaki. Sevgililer Günü’nde erkek arkadaşına rahatlık ve şıklığı buluşturan bir hediye almak isteyenler için en cazip seçenek yeni nesil Alpha Khakiler.
Sevgililer Günü’nde sevgilinizin hediye paketini açmasını beklemek çok heyecanlı olacak. Sevgilinize Dockers®’tan alacağınız bir hediye, onu size bir kere daha hayran bırakacak. Erkeklerin vazgeçilmez markası Dockers®’ın şıklığı ve rahatlığı bir araya getiren pantolonu Alpha Khaki, bu yıl da erkeklerin en fazla arzu ettikleri hediye.
Daha çekici ve daha erkeksi bir görünüm
25 yıldır Khaki pantolon denince akla gelen ilk marka olan Dockers®, 2012/13 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda Alpha Khaki’yi yeniden yarattı. Kentli yanını öne çıkarmayı seven, hareket rahatlığına olduğu kadar erkeksi görüntüsüne de düşkün erkeklerin bir numaralı tercihi Dockers® Alpha Khakiler erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en güzel hediye. Yeni sezonun yepyeni renk seçenekleri arasından sevgilinize hediye edeceğiniz bir Alpha Khaki onu hem daha fit hem de daha erkeksi bir görünüme kavuşturacak.
Sevgililer Günü’nde Dockers® Alpha Khaki ile sevgilinizin kalbini bir kez daha fethetmek için elinizi çabuk tutun ve bir Dockers® mağazasına uğrayın. Çünkü 14 Şubat sanıldığı kadar uzak değil…

0 yorum: