Uyumlu aşkların stili


Uyumlu aşkların stili
Hem ruh hem stil eşi olanların adresi
Matraş
Giyim stilleri de ruhları kadar uyumlu olan çiftler, bu uyumu Matraş’ın kış koleksiyonuyla tamamlıyor. Siyah ve kahve tonlarının dikkat çektiği kadın ve erkek koleksiyonlarının arasındaki uyum, birbirinden zarif ve şık tasarımlarda vücut buluyor. Stilleriyle öne çıkan çiftlerin tercihi Matraşlar, Sevgililer Günü’nde sevgiliye alınabilecek en prestijli hediyelerin başında geliyor.
Giyim stilleri de ruhları kadar uyumlu olan çiftler, bu uyumu Matraş’ın kış koleksiyonuyla tamamlıyor. Siyah ve kahve tonlarının dikkat çektiği kadın ve erkek koleksiyonlarının arasındaki uyum, birbirinden zarif ve şık tasarımlarda vücut buluyor. Mutlu bir birlikteliğin sinyallerini veren bu uyumlu Matraş stili, birbirine aşkla bağlı çiftlerin ilk tercihi. Dahası Matraşlar, tüm özel anlarda olduğu gibi Sevgililer Günü’nde de verilebilecek en prestijli hediyelerin başında geliyor.
Matraş, şıklığın ayrılmaz parçası olan deri giysi, ayakkabı ve aksesuarlara sahip olmayı isteyen herkesi, mağazalarına ve www.matras.com adresindeki sanal mağazasına bekliyor.
Matraş’ı sosyal medyada www.facebook.com/matrasderi adresinde Facebook’tan ve www.twitter.com/matrasderi adresinde Twitter’dan takip edebilirsiniz.

0 yorum: