Twitter’da Vespa Aşkını En İyi Anlatan Kazanıyor


Twitter’da Vespa Aşkını En İyi Anlatan Kazanıyor
Tüm dünyada bir tasarım ikonu olan VESPA, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı internet yarışmasıyla çiftlere birbirinden özel hediyeler verecek. 6-14 Şubat tarihleri arasında Twitter üzerinden gerçekleşecek yarışmada, #vespaskiyeter hashtag’ini kullanarak Vespa aşkını en iyi anlatanların mesajları www.vespaskiyeter.com adresinde oylanacak. En beğenilen tweetlerin sahipleri ise Sevgililer Günü’ne yakışır şekilde çiftlere özel hediyeler kazanacak.
 
‘Avrupa’nın En Çok Satan 2 Tekerleklisi’ Vespa, şimdi de sevgilileri sevindirecek. Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Vespa, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı Twitter yarışmasında #vespaskiyeter hashtag’ini kullanarak Vespa aşkını en yaratıcı yolla ifade eden takipçilerini bir çift hediye ile ödüllendirecek.
 
Sadece Twitter üzerinden yapılacak ve bir hafta sürecek yarışma, tüm Vespa severlerin katılımına açık. Vespa aşkını anlatan tweetler ise yarışma ile eşzamanlı olarak yayınlanacak www.vespaskiyeter.com adresinde yayınlanacak. En çok retweet edilen ilk 3 tweet sahibi hem kendisi hem de sevgilisi için çok özel bir çift Sevgililer Günü hediyesi kazanacak.
 
Siz de bu eğlenceli yarışmaya katılıp, en çok paylaşılan ilk tweetle 2 adet Nixon kol saati, ikinci ile 2 adet Vespa T-shirt’ü veya üçüncü tweet ile 14 Şubat günü Virgin Radio Who’s Next patisine çift kişilik bileti kazanarak hem kendinizi hem sevgilinizi sevindirebilirsiniz. Bunun için 6- 14 Şubat tarihleri arasında Vespa’ya olan aşkınızı Twitter’da paylaşmayı unutmayın.
 

0 yorum: