Yargıcı İlkbahar-Yaz Koleksiyonu Danimarka’dan Küba’ya Uzanan Bir Yolculuk Hikayesinden Esinlendi

 
  Yargıcı  İlkbahar-Yaz Koleksiyonu Danimarka’dan Küba’ya Uzanan Bir Yolculuk Hikayesinden Esinlendi

Yargıcı ilkbahar yaz 2013 koleksiyonu, kuzeyin büyülü ülkesi Danimarka’dan başlayıp Küba’nın eşsiz sahillerine uzanan bir yolculuk hikâyesinden esinleniyor. Kendine güvenen, tarz sahibi Yargıcı kadınının, çıktığı seyahatte gezdiği yerler, renk paleti, aksesuarlar, keten, kanvas gibi doğal malzemeler Yargıcı ilkbahar yaz 2013 koleksiyonunun ana hatlarını oluşturuyor.
Koleksiyondaki çizgili jersey’ler, baskılar, renkli bilezikler, deri saplı saatler maceranın ipuçlarını veriyor. Şehirli kahramanımız egzotik yerlere yaptığı seyahatten topladığı irili ufaklı hatırlarla geri dönüyor.  Nereye giderse gitsin şifon üstlerden, saten şortlardan, rahat pantolonlarından vazgeçmeyen “Yargıcı kadını” kimliğinden ödün vermiyor. Küba’nın çok sesliliği, Danimarka’nın yalınlığı “neşe, mutluluk ve umut” mesajlarını taşıyan Yargıcı koleksiyonunda buluşuyor.
Mavinin elli tonu
Kopenhag’ın hızlı yaşamından Havana’nın görkemine uzanan renk paleti 13 farklı tabloya bölünüyor. Mavinin zengin tonları anın tazeliğini hissettiriyor. Mavi renk paletine, sezon boyunca ekru, khaki, terrakota, gri metalik tonları eşlik ederek koleksiyona doğallık ve ışıltı katıyor.
İlkbahar yaz koleksiyonunun ana teması Küba eklektizmi olarak özetlenebilir. Mavi tonların ağırlığı tüm sezonda hissedilirken, Havana plajlarından, Nil nehrine, badem yeşilinden misket limonuna yeşilin doğadaki tüm tonları, yaz koleksiyonuna giriş müziği tınılarını taşıyor.
Rahatlık ve baharın tazeliği tüm modellere yansıyor
Yargıcı ilkbahar yaz koleksiyonunda taze bir görüntünün ön planda olduğunu görüyoruz. Diz hizasında, akan jorjet elbiseler baharın hafifliğinin bir ifadesi. Koleksiyonda kullanılan renk blokları negatif ve pozitif alanları buluşturuyor. Rahat blazer ceketler, baskılı desenleriyle kısa pantolonlar, blok renklerdeki elbiseler farklı görüntüler ve kullanım alternatifleri sunuyor.
Yargıcı’nın DNA’sında yer alan baskılar müşterinin de radarına giriyor. Baskılı gömleklerin, bandanaların farklı desenleri ve kontrastları insanın hayatına kattığı enerjiyi vurgulamak için bir arada kullanılıyor.
Gömlek elbise ve askılı boy friend jean, koleksiyonun rahatlığını ön plana çıkarıp,  zahmetsizce hazırlanmış hissini veriyor. Beyaz jakarlı kısa pantolonlar pamuklu kalın trikolar ve çizgili kanvas çanta, Muhteşem Gatsby tarzı ayakkabılar veya lacivert keten ceket, mavi jean gömlek, optik beyaz pantolonla ve çizgili espadrillerle tamamlandığında vazgeçilmez Yargıcı görüntüsünü ortaya çıkarıyor. Kendinden emin, erkeksi bir disipline sahip tarzın hakim olduğu koleksiyonda, tüm zamanlarda romantizmin en meşhur temsilcilerinden pileli şifon elbiseler de hak ettiği yeri alıyor.
Ayakkabı Yargıcı koleksiyonunda anahtar ürün.
Düz, renkli eğlenceli bağcıklı modeller, espadriller, babetler koleksiyonda geniş yer tutuyor, ofis şıklığını geceye taşımak isteyenler için stilettolar da unutulmuyor.
Yargıcı’nın aksesuar koleksiyonu bu sezon her zamankinden daha zengin, kol saatleri, püsküllü bileklikler, farklı malzemelerden hazırlanan zengin şal koleksiyonu aksesuar grubunun öne çıkan parçaları.
Siyah beyaz çizgili şortlar,  chambray kumaştan ceketler, metalik mavi trikolarla kombinlenerek dolabınızın olmazsa olmazlarına yeni bir bakış açısı getiriyor.
Sezonun yeni trendleri, küçük moda kaçamakları, zamansız bir stil ile renkli, tarz sahibi ve çaba harcamadan yaratılan şıklığın hepsi ve daha fazlası Yargıcı ilkbahar yaz koleksiyonunda…

0 yorum: