İMA’NIN YENİ “MODA SATIN ALMASI PROGRAMI” İLE SEKTÖRDEKİ YERİNİZİ ALIN!



İMA’NIN YENİ “MODA SATIN ALMASI PROGRAMI” İLE SEKTÖRDEKİ YERİNİZİ ALIN!

Moda ve modayla ilgili tüm disiplerini eğitimlerine entegre eden ve 360 derece moda anlayışıyla programlarını sürdüen İstanbul Moda Akademisi’nin yeni programı Moda Satın Alması çok yakında başlıyor!

Günümüz müşterisinin öngörülmesi zor ve hızlı değişen beklentilerine yönelik satın alma ve ürün yönetiminin öğretileceği bu program, moda satın alması alanına giriş niteliğindedir.  Moda Perakendesi ve hazır giyim sektörüne ilgi duyanların katılacağı Moda Satın Alması programının başlıca içerikleri; Moda Perakendesinde Satın Alma,  Satın Alma Planlaması, Satın Alma Döngüsü ve sektör projesinden oluşuyor.
Programda, her geçen gün biraz daha karmaşıklaşan ve zorlaşan perakende sektörünün genel yapısı ve döngüleri, farklı mağaza ve markalar için doğru koleksiyon tedariği, fark yaratacak olan yeni ürün yönetim teknikleri üzerinde duruluyor. Satın almacılara yönelik kumaş ve lif bilgileri, satın alma öncesi yapılacak olan temel pazar ve rakip analizleri, e-ticarete yönelik satın alma gibi süreci destekleyici çeşitli konular işlenecek ve tüm satın alma süreci ve takibi üzerine teorik ve pratik çalışmalar yapılıyor.

Moda perakende sektörünün genel özellikleri ve segmentler, satın alma döngüsü ve takvimi, trend takibi ve araştırmaları, kumaş ve materyal bilgisi ve moda terminolojisi, tekli, çok markalı ve konsept mağazalara yönelik satın alma ve e-ticaret dünyası konularına değinilen program; aynı zamanda pazar ve tüketici davranışları analizleri, rakip analizleri, satın almaya yönelik bütçe ve planlama çalışmaları, kar marjları ve fiyatlandırma çalışmalarına da dikkat çekilmekte.
Moda sektöründe kariyer hedefleyenlerin büyük ilgi göstereceği bu 3 aylık program program 8 Nisan 2013 tarihinde başlıyor.

0 yorum: