LC Waikiki XSIDE ile Sokağın Ritmine Ayak Uydur!





LC Waikiki XSIDE ile
Sokağın Ritmine Ayak Uydur!
LC Waikiki’nin genç markası XSIDE, İlkbahar 2013 Kadın Koleksiyonu’nda rahat ve fonksiyonel detayları ile şehir trendlerini belirliyor. Mavi, bej ve pastel renklerin hakim olduğu LC Waikiki XSIDE İlkbahar 2013 Kadın Koleksiyonu’nda sıra dışı renklerin birbiriyle ne kadar uyumlu olabileceğine şahit olacaksınız.
Her Mevsimin Kadınlarına Her Mevsimin Stili: Gamine Marine
Havaların ısınması ile birlikte başlayan stil değişimine Gamine Marine Koleksiyonu eşlik ediyor. Mavi, mint ve yeşilin tüm tonlarının kulllanıldığı tasarımlarda düz kesim elbiseler, yakalı gömlekler öne çıkıyor. Dış giyim ve triko ağırlıklı olan koleksiyon, serin bahar akşamları için renkli ve farklı tasarımlar sunuyor. Mevsimin geçişine uygun olarak tasarlanan koleksiyon ile 60’ların izlerini stilinize taşımak mümkün.
Zirvedeki Yeri  Değişmeyecek Tek Stil: DENIM
LC Waikiki XSIDE 2013 İlkbahar Kadın Koleksiyonu, bitmeyen bir trendin öncülüğünü üstleniyor. Denimin liderliğini ilan ettiği 2013 İlkbahar sezonunda tüm parçalarda denim etkisi görülüyor. Çizgili ve dantel detaylı üstler, zımbalı ve taş süslemeli jean gömlekler, sigara paça bilekte biten pantolonlar ve A kesim etekler marjinal kombinlerin en yaratıcı parçası olacak.
Renkli, İddialı ve 20. Yüzyıl’a Ait: Sporty Collection
80’ler her zaman için unutulmayacak bir dönem olacak. Birçoğuna göre en iyi müzikler 80’lerde söylendi, en iyi tasarımlar 80’lerin sokak modasından çıktı. 80’lerden ilham alan LC Waikiki’nin genç markası XSIDE, sokağın ruhunu ve bu modanın en renkli hallerini tasarımlarına taşıyor. Sporty Line Koleksiyonu’nun anahtar kombin taktiği; spor parçalar ile ışıltılı şık parçaları birleştirmek. Sokağın farklılığını modaya taşıyan Sporty Lux teması ile sıra dışı bir stil sizi bekliyor.
İkonik Zarafetin Geri Dönüşü: Vintage Kitsch ile 50’ler…

Modanın geçiciliğine karşı zamansız koleksiyonları ile stil sahibi kadınlar yaratan LC Waikiki XSIDE, 2013 ilkbaharına dantel etkisini getiriyor. Vintage Kitch Koleksiyonu’nda, 1950’lerin feminen çizgilerini modern dokunuşlarla yeniden yorumlanıyor. Belden bağlamalı gömlekler ile hafta sonu bir jean üzerinde bile yaratılabilecek vintage etkisi, bu sezonun gözde stillerinden biri olmaya aday. Peterpan yakalı bluzları ve sigara pantolonları ile bizi eski dönemlere götüren koleksiyonda baskılar ise oldukça ön planda. Çiçekli baskılar ile romantik bir etki yakalayacak, puantiyenin büyüsüne kapılmaktan kendinizi alamayacaksınız.

0 yorum: