ÇOCUKLARIN HAYATI ARTIK DAHA DA EĞLENCELİ



ÇOCUKLARIN HAYATI ARTIK DAHA DA EĞLENCELİ
Türkiye’nin önde gelen online alışveriş sitesi Evdebir.com, şimdi de çocuklar için, sağlığa zararlı maddeler içermeyen, renkli ve eğlenceli dekorasyon, mutfak ve tekstil ürünlerini miniklerin beğenisine sunuyor.
Çocuğunuzun odasını daha neşeli ve renkli hale getirmek isterken, yemek saatlerini ve süt içmesini de bir oyuna dönüştürmeyi hedefleyen online alışveriş sitesi Evdebir.com, geniş ürün gamına birbirinden eğlenceli çocuklara özel ürünler de ekleyerek, yetişkinler kadar çocuklar içinde zengin seçenekler sunmaya devam ediyor.
Çocuk ürünlerinde sağlıksız maddelerin çok fazla kullanıldığını ve ailelerin ürünleri tercih ederken dikkatli davranması gerektiğine dikkat çeken Evdebir.com Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Karaçanta, “Çocukların hayal dünyasına uygun ve ilgilerini çekebilecek ürünleri kullanarak hayatlarına daha da renk katmak istedik. Bizler için önemli olan nokta; sağlığa zararlı maddelerin kullanılmadığı ve ailelerin tereddüt etmeden kullanacağı ürünleri tercih ederek beğenilerine sunmaktır” dedi.

Minikler, Yemek Saatini İple Çekecek
Evdebir.com dekorasyon editörlerinin özenle seçtiği, çocuklara yemek yemeyi sevdirerek yemek saatlerini daha da eğlenceli hale getirecek özel ürünleri koleksiyonlarına eklediklerini belirten Evdebir.com Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Karaçanta, “Görenlere şimdi çocuk olmak vardı dedirtecek, renkli ve eğlenceli kupalardan, yemek setlerine ve mama takımlarına kadar tüm ürünleri sitemizde yer vermekteyiz ” diye konuştu.

Odası Onu Anlatsın
Çocukların büyümesi ve gelişimi açısından, sağlıklı ve kaliteli uykunun çok önemli olduğunu vurgulayan Süreyya Karaçanta,  çocuklara özel olarak hazırladıkları ürünler ile odalarında keyifle vakit geçirmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Yüzde yüz pamuklu nevresimleri de satışa sunduklarını açıklayan Karaçanta; ebeveynlere, “çocuğunuzun renkli dünyasını yansıtacak yatak uçuna koyacağınız rengârenk bir abajurun ışığı eşliğinde okuyacağınız masalların keyfi bambaşka olacaktır” dedi. 

1 yorum: