NIKE'TAN PATLAYICI HIZ: MERCURIAL VAPOR 8


Daha da iyi performans ve göz alıcı tasarım için yeniden yaratıldı

On yılı aşkın süredir Nike Mercurial serisi, futbol ayakkabılarında devrim yaratan yeniliklerin standardını belirliyor. En son teknolojiler kullanılarak her zaman hafif, rahat ve üstün performans sağlayan bir krampon üretildi. Şimdi, yeni Mercurial Vapor 8 patlayıcı hız için performansta yeniliği bir sonraki noktaya taşıyor.
Mercurial Vapor 8, yenilik ve stili ayağa mükemmel uyum, dokunuş ve tutuşla bir arada sunuyor. Göz alıcı yeni tasarımda parlak mango rengi kullanılırken topukta yer alan yeni görsel imza sahada kendini gösteriyor.
Ayağı sıkıca saracak şekilde baştan aşağıya yeniden tasarlanan üst kısım, ayağın tam oturmasını sağlarken krampon içindeki gereksiz hareketleri engelliyor. Nike’ın yeni Anatomic Last sistemi sayesinde ayak hiç olmadığı kadar destekleniyor ve dengeleniyor. Bu etki, daha sade ve yumuşak bir topukla artırılıyor ve daha fazla rahatlık sağlıyor. Böylece, bu kramponlar sayesinde dünyanın en iyi oyuncuları ihtiyaç duydukları performansa ulaşabiliyor.
Kariyeri boyunca Mercurial kramponlarını giyen Cristiano Ronaldo’nun ulaşılması zor standartlarını bu yeni kramponlar bir kez daha karşıladı: “En son tasarımla yeniliği birleştiren Mercurial Vapor 8 bana rakiplerim karşısında avantaj sağlıyor. Kramponlar sayesinde destek, kontrol ve tabii ki stilden taviz vermeden istediğim hızı ve tutuşu yakalayabileceğimi bilerek hücumda rakiplerime üstünlük sağlayabilirim.”
 
Kramponun Teijin® Microfiberli süet benzeri üst kısmı top kontrolünü ve topa dokunuşu arttırıyor. Pürüzsüz bir dokunuş sağlamak amacıyla kramponun parmak bölgesindeki malzemenin daha yumuşak ve rahat hale getirilmesi ayağın krampona daha iyi oturduğu hissini veriyor. Daha ince ve güçlü yapısıyla kramponun ağırlığı 185 grama düşülerek optimum destek ve dayanıklılıkla birlikte hız için tam da gereken denge yakalanmış oluyor.

Nihai hedef patlayıcı hız ise, tutuş her şey demek. Mercurial Vapor 8 her ikisini bir arada sunuyor. Arka tarafta yer alan iki tane çift çivi kramponun çimden hızlıca çıkmasını sağlarken, çivilerin asimetrik yerleşimi patlayıcı bir başlangıç yapmaya izin veriyor. Daha keskin bıçaklar çimin içine işlerken oyunun kaderini değiştirecek şekilde oyuncunun yön değişikliği yapmasına olanak sağlıyor.
Mercurial Vapor 8, esnekliği ve duyarlılığı arttıran iki farklı fiberglas parçadan oluşan benzersiz bir plaka içeriyor. Küçük çukurlar çivilerin ayağın ortasına yaptığı baskıyı hafifletirken, maç sırasında ayağa enerjinin dönmesini sağlıyor.
Dünyanın önde gelen oyuncularının fikirleri ve Nike’ın tasarım ve teknoloji uzmanlığının ortak eseri olan Mercurial Vapor 8 ilk defa 24 Mart’ta sahada görücüye çıkacak. 29 Mart itibariyle ise mağazalarda 359 TL fiyatla satışa sunulacak.
Mercurial Vapor 8 hakkında daha fazla bilgi için Nikefootball.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Gelmiş geçmiş en iyi krampondur.Bu kadar teknik özelliğini de görmüşken bende niye yok dedim, taksitle aldım ben de Zidaya'dan. Verilen her kuruşa değecek bir krampon.

    YanıtlaSil