GÜNEŞ IŞIĞINI YANSITAN TIRNAKLARINIZLA ŞIMARMA ZAMANI


GÜNEŞ IŞIĞINI YANSITAN TIRNAKLARINIZLA
ŞIMARMA ZAMANI 
Yaz mevsiminin sıcaklığının en fazla hissedildiği şu günlerde Golden Rose Paris Oje Serisi’nde yer alan güneş ışığını yansıtan tonlar tırnaklarınızı etkisi altına alacak. 
Makyaj modasına hakim olan canlı renkler, bu yaz tırnaklara da hakim olarak sarı, yeşil, mor gibi sıra dışı renklerle yeni sezon enerjisini yansıtıyor. Golden Rose’un geniş ürün gamında yer alan ve sezon modasına uyum sağlayan Golden Rose Paris Oje Serisi’nde yer alan 209 numaralı güneş sarısı ile pozitif enerjiyi içinizde hissedeceksiniz. 
Kullanıldığı andan itibaren dikkat çekici bir görünüm sunan sarı, 2012 yılının en dikkat çekici renklerinden biri olarak Sonbahar sezonunda da etkisini sürdürmeye devam edecek. Sarı rengin yansıttığı enerjiyi makyajınıza da yansıtmak istiyorsanız, Golden Rose’un yüzlerce ürün seçeneği arasından seçeceğiniz far ile etkisini güçlendirebilirsiniz.
Kolay uygulama özelliği ve özel şişe tasarımıyla hem tırnaklarınıza hem göz zevkinize hitap edecek Paris Oje Serisi, etkili formülü sayesinde arzu edilen kalıcılığı uzun süre muhafaza edecek. Golden Rose Paris Oje serisi son moda renkleri ile göz alıcı tırnaklar yaratarak güzelliğinizi tamamlayacak. 
Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından, parfümerilerden satın alabileceğiniz Golden Rose Paris Oje Serisi’nin fiyatı ise 2.25 TL 
Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum: