Günlük stile altın tozlu terapi Zoopa!'dan


Dore yansımalar Zoopa!’nın Mardi Gras Love koleksiyonunda aşka geldi
 Günlük stile altın tozlu terapi
Zoopa!’dan
Günlük yaşamında dahi gizemli ve görkemli olmayı başaran kadınların yeni stil sırrı, Zoopa!’nın Mardi Gras Love koleksiyonundaki çantalar. Altın yansımalarla zengin bir görünüm kazanan hasır kumaşa Mardi Gras Festivali’nin simgesi boncuklar eşlik ediyor. Kenar ve köşe detayları kırmızı, gri ve lacivert deriyle tamamlanan Zoopa! Mardi Gras Love, büyük çanta sevenlerin de küçük çanta fanatiklerinin de gözlerini alamadığı dört farklı modelden oluşuyor.
Modern yaşamdaki gereklere uygun şekilde fonksiyonel özelliklerle donatılan çantalar, aynı zamanda farklı tasarımlarıyla da hemen dikkat çekiyor.
Zoopa!’nın tüm koleksiyonları, dünyaca ünlü markalara tasarım yapmış genç bir tasarım ekibinin hayal gücünden çıkıyor.
Dore tonlarını günlük yaşamında rahatça kullanmak isteyen kadınlar şimdi bu çantaların peşinde. Zoopa!’nın Mardi Gras Love koleksiyonundaki çantalar, gizemli ve görkemli bir görünüme sahip kadınların yeni stil sırrı. Altın yansımalarla zengin bir görünüm kazanan hasır kumaşa Mardi Gras Festivali’nin simgesi boncuklar eşlik ediyor. Kenar ve köşe detayları kırmızı, gri ve lacivert deriyle tamamlanan Zoopa! Mardi Gras Love, büyük çanta sevenlerin de küçük çanta fanatiklerinin de gözlerini alamadığı dört farklı modelden oluşuyor. Modern yaşamdaki gereklere uygun şekilde fonksiyonel özelliklerle donatılan çantalar, aynı zamanda farklı tasarımlarıyla da hemen dikkat çekiyor.
Dünyaca ünlü markalara tasarım yapmış İtalyan, İspanyol ve Türk, üç genç tasarımcının hayal gücünden çıkan Zoopa!’nın 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, yaza ruhunu veren festivallerden ilham almış 8 ayrı line’dan oluşuyor: Cannes, Woodstock, Sundance, Glastonbury, Oktoberfest, Mardi Gras, Cherry Blossom ve Venedik Karnavalı. Zoopa!, dünyanın dört bir yanından derlediği bu festival stilleriyle genç moda öncülerini eğlenceye davet ediyor.
Nerede bulabilirim?
Zoopa!, www.zoopa.com.tr adresli sanal mağazasının yanı sıra İstanbul’da Cevahir YKM, Marmara Forum YKM, Galleria YKM, Bayrampaşa İstanbul Forum YKM, ve Ümraniye YKM mağazaları; Ankara’da Kızılay YKM ve Kentpark YKM mağazaları; İzmir’de Konak YKM mağazası; Mersin’de Forum YKM mağazası ve Adana YKM mağazasında satışa sunuluyor.



Zoopa! koleksiyonlarını görmek ve sanal mağazadan alışveriş yapmak için www.zoopa.com.tr adresini ziyaret edebilir; Zoopa!’yı www.facebook.com/zoopafashion ve @zoopafashion adreslerinden sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz.

1 yorum:

  1. http://www.sitesenin.com/category/744/catalog/1/Kadin-Cuzdanlari

    YanıtlaSil